Fable 2 + Halo3  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 3 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Fable 2

Fable véget ért, a mese azonban folytatódik... 500 évvel járunk az első rész után, így Albion világa jócskán megváltozott. A Hősök Céhe feloszlott, a technikai fejlődés miatt új (lő)fegyverek jelentek meg, egyes városok eltűntek, míg mások jelentősen megnőttek.

Alkosd meg saját hősödet, és szállj szembe a zsarnok Lucien királlyal! Szerezz új fegyvereket, tanulj új képességeket, varázslatokat, és fedezd fel Albion veszélyekkel teli világát!

  • Rengeteg lehetőséged van az olyan, már-már hagyományosnak számító RPG-elemek mellett is, mint például a karakterfejlődés vagy a világ szabad felfedezése.
  • Megházasodhatsz, vehetsz házakat és boltokat, elmehetsz dolgozni, de akár egész városokat is elfoglalhatsz! Egy valamit viszont nem árt észben tartani: a világ minden egyes cselekedetedre reagál, és ezektől függ karaktered megítélése.
  • Halo 3

Dollármilliókat felemésztő filmeket megszégyenítő két űrkalandja után a legendás katona, Master Chief harmadik alkalommal ölti fel harci ruházatát, hogy ezúttal egyszer s mindenkorra pontot tegyen a galaktikus háború végére! Ragadj fegyverd és vedd fel a harcot az emberiség sorsát veszélyeztető idegenek ellen. A HALO 3 pazar következő generációs FPS, mely egy új szintet képvisel stílusán belül – ha szemetgyönyörködtető grafikára, véget nem érő akcióra vágysz, akkor ez a te játékod!