Lighting Returns Final Fantasy XIII  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 6 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Lépj a Final Fantasy XIII hősnőjének szerepébe egy teljesen új, hátborzongatóan izgalmas történet erejéig, és éld át Lightning kalandjainak epikus utolsó fejezetét!

500 évvel a Final Fantasy XIII-2 eseményei után, a káosszal fertőzött világban az öregedés, és vele együtt a természetes halál megszűnt létezni. Az élet körforgása megállt, Nova Chrysalia pedig 13 napon belüli pusztulásra ítéltetett, ám Bhunivelze isten hívására Lightning felébred hosszú álmából, és újabb misszióra indul, melynek tétje nem kevesebb, mint a világ megmentése!

Irányítsd Lightningot végső kalandja során — A Lightning Returns: Final Fantasy XIII teljesen új technikákat és képességeket biztosít a hősnő számára, melyeket rendeltetéstől függően alkalmazhatsz akár a helyszínek felfedezésére, akár a harcok során! Használd ki a megszerezhető felszerelések széles választékát, hiszen a felöltött páncélok, fegyverek és kiegészítők nem csak Lightning megjelenésén változtatnak, hanem tulajdonságain is! 

Akció-orientált csaták — Az új harcrendszer közvetlenebb irányítása által közelebb hozza az akciót a játékoshoz, mint eddig bármelyik epizódban, ám eközben a Final Fantasy sorozat ikonikus elemeihez is hű marad.

Egy folyamatosan mozgásban lévő, gyönyörű világ — Járd be Nova Chrysalia lélegzetelállító helyszíneit, ahol a környezet él és folyamatosan átalakul, a napszakok pedig a szemeid láttára váltakoznak!

Élj okosan a maradék időddel — A fokozatosan pusztuló világ különleges kihívásokat tartogat, hiszen a végítélet nem vár, és minden perccel közelebb kerül, ám a különböző területek, személyek és küldetések csak bizonyos időpontokban állnak majd rendelkezésedre! Vajon sikerül 13 nap alatt megmentened a világot?