PlayStation Vita (3G/Wi-Fi)


  • Kategória: PS Vita
  • Gyártó: Sony


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 55 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


PlayStation Vita 3G/Wi-Fi Model Crystal Black 
"A PlayStation Vita hihetetlen élményeket garantál a hordozható játékok területén, felvértezve a közösségi hálóban rejlő lehetőségekkel, melyek egyedülállóvá teszik ezt az eszközt a hordozható szórakoztató eszközök piacán" - mondta Jim Ryan, az SCEE elnöke. " Nagyon izgatottak vagyunk a termék indulását illetően, mely gyakorlatilag minden más a piacon elérhető eszközön túlmutat képességekben, és a lehetőségekben." 

A PlayStation számos innovációja még több élményt garantál a játékok terén: ilyen újítás az 5"-os OLED képernyő, az első és hátsó érintőpanel, a két analóg joystick, a mozgásérzékelők, illetve a két kamera, melyek mind a játék és közösségi élmények fokozását szolgálják. 

Jelen pillanatban több mint 80 játék érhető el a PS Vita-ra, beleértve a - LittleBigPlanet, WipEout 2048, Resistance: Burning Skies és a Uncharted Golden Abyss, nem is beszélve az olyan eddig is népszerű játékokról, mint a Assassin's Creed, FIFA és a Call of Duty, melyek eddig nem látott dimenziókban játszhatóak, számos új élményt garantálva a felhasználónak.. 

A wifi és a 3G támogatáson felül a PS Vita mélyebb vizekre megy a közösségi játékélmények a terén, a Near és Party alkalmazások segítségével a PS Vita képes kommunikálni a többi PS Vita eszközzel, így máris bevonhatjuk a játékba barátainkat, ismerőseinket. A kedvelt közösségi oldalak, mint a Facebook, Twitter, Foursquare és Skype szintén megtalálhatóak a PS Vita-n.

A csomag tartalma: 

-PlayStation Vita alapgép

-Töltő kábel

1 hónap garanciával