The Elder Scrolls Online: Morrowind


  • Kategória: Xbox One
  • Gyártó: Bethesda


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 10 000 FtÁllapot: Használt

Ára: 6 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


The Elder Scrolls Online: Morrowind az elmúlt esztendők legmonumentálisabb szerepjátékát hozza el a játékosok számára, mely hatalmas világával bővíti a TESO univerzumát. A The Elder Scrolls Online legújabb kiadásában ismét bejárhatod Vvardenfell legendás szigetét.

A kiadás tartalmazza:

  • - The Elder Scrolls Online alapjáték

  • - The Elder Scrolls Online Morrowind világrész kiegészítő

 

A játékhoz állandó internetkapcsolat és aktív Xbox Live Gold tagság szükséges.

https://youtu.be/8TvZ8arIamo

 

Tom Clancy’s The Division Gold Edition

A küldetésed akkor kezdődik, amikor mindennek vége.

Pusztító járvány söpör végig New York városán, és a létfontosságú alapszolgáltatások sorra leállnak. Pár étel és víz nélkül eltöltött nap elég ahhoz, hogy az összeomló társadalmi rend helyét a káosz vegye át. Ekkor lép akcióba a Division névre hallgató szupertitkos, független ügynökökből álló csoport. A Division ügynökei látszólag normális életet éltek közöttünk, de képesek önállóan, irányítás nélkül működni, ha minden más módszer kudarcot vall. A társadalom megmentéséért munkálkodó specialisták egy elképesztő összeesküvés kellős közepén találják magukat, és nem csupán egy ember által készített vírussal kell szembenézniük, de a mögötte állók által jelentett, egyre fokozódó fenyegetéssel is.

 

- FOGLALD VISSZA NEW YORKOT! - Kalandozz egy dinamikus nyílt világú környezetben, ami kifejezetten a kooperatív játékmódra van kihegyezve és ahol a felfedezés és a fejlődés alapvető követelmény. Feladatod a többi ügynökkel együttműködve helyreállítani a rendet és megkeresni a vírus forrását.

 

- EGY ÉLETHŰ VILÁG - Lépj be egy olyan világba ahol az időjárás és a napszak mind befolyásolják a játékélményed. Hasznosítsd a környezeted adta lehetőségeket, hogy előnyhöz juthass az ellenfeleiddel szemben. Használd a gázmaszkod, ami megvéd a fertőzéstől és fejleszd, hogy beléphess a legfertőzöttebb területekre is.

 

- A VESZÉLYES VÁROS - New Yorkot ellenséges csoportok hada lepte el, akik a kaotikus helyzetet megpróbálják a saját javukra fordítani. A városban csordákba verődött orgyilkosok vadásszák a gyengébbeket, és még nem is ők a legrosszabbak…a Tisztogatók lángszóróval akarnak elpusztítani mindent, ami él és mozog, így meggátolva a vírus továbbterjedését, sőt ott vannak még az elvetemült Rikers fegyencek, akik semmit és senkit nem kímélve akarják megkaparintani a város irányítását.

 

- A LEGFEJLETTEBB TECHNIKA - Karaktered felszereléseit és képességeit a végletekig testre szabhatod, hogy összhangba kerülj a csapattársaiddal és növeld az esélyeiteket a harcban. A Fürkész akna megkeresi az ellenségeidet és felrobban, az Automata torony a leghatékonyabb figyelemelterelő, a Pulzus megmutatja az ellenfeleid hollétét így nyújtva fontos taktikai támaszt.

 

- A SÖTÉT ZÓNA -Lépj be a Sötét Zónába, ami egy fallal körülvett, karantén alatt álló terület, és ahol a legértékesebb felszerelések maradtak hátra, amikor a katonaság evakuálta a lakosságot. Alkoss csapatot a többi játékossal, hogy értékes felszerelésekhez juss, vagy támadd meg őket és lopd el tőlük az általuk megszerzett zsákmányt.

 

Figyelem!

A játék folyamatos internetkapcsolatot igényel!