Rólunk

A Gamecity Corner már hosszú évek óta előkelő helyet foglal el a videojátékok értékesítésében és szervizelésében. A boltban és az internetes üzletben megtalálod a jelenlegi konzolos generáció összes formáját, kiegészítőkkel az új és használt játékokat, konzolokat egyaránt. Játékkínálatunk és kedvező áraink egyedülállóak az országban, több ezer cím közül válogathatsz minden konzolra. A szemfülesebbek megtalálhatják a ma már, klasszikusnak számító ritkaságokat, valamint egy-egy játék gyűjtői változatát is. Az előrendelés az újdonságokra, legyen akár szó konzolokról akár játékokról, különös figyelemmel és akciókkal párosul. A vidéki házhozszállítás mellett, a kiszállítás Budapesten
kedvezményesen történik, mindez telefonon vagy e-mail-ben történő egyeztetés követően. Amennyiben neked fontos a jó ár és a kivételesen nagy választék akkor keres fel minket személyesen vagy az állandóan megújulni tudó internetes oldalunkon / www.gamecitycorner.hu /. Továbbra is rendkívül kedvező árakkal és állandó akciókkal várunk mindenkit.

Régi hagyomány a játékosok között a cserélgetés. Ha végigjátszottál, esetleg csalódtál egy játékban, és nem szeretnéd megtartani, akkor lehetőséged van cserélni. Ennek tükrében születetett meg a Játékcsere.hu ötlete, (azaz) hogy kedvedre cserélgethess anélkül, hogy akár kilépnél az ajtón,hisz a futárszolgálat frissen cserélt játékaidat is házhoz szállítja Budapesten és vidéken is, ugyanakkor az itt leadott rendelésed természetesen személyesen is átvehető üzletünkben.

Az értékesítés mellet üzletünk szervizeléssel is foglalkozik, az ingyenes diagnosztika után a javítás mindig a legmegfelelőbb eszközökkel és a legmagasabb szakmai tudással, rövid határidővel és garanciával történik meg.

Akár vásárlási szándékkal jössz be hozzánk , akár csak körül szeretnél nézni esetleg tanácsot kérnél, szeretettel várunk.