Disney Infinity 2.0 Disney Toy Box Starter Pack  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 6 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Disney Infinity egy interaktív plattforma, amelyben kedvenc karakterei segítségével szabadon alakíthatja a történetet, és élheti át a kalandot. Ha elhelyezi a figurát a talapzatra, a karakter életre kel a játékan, minél hosszabb ideig játszik, annál több karaktert, épületet és találmányt tesz hozzáférhetővé.

Disney Infinity 2.0: Disney Originals-al (Toy Box Combo Pack) egyedi, saját történeteket, szinteket és tartalmakat alkothat Merida, Stitch (A Lilo & Stitchből) figurák segítségével, melyeket a csomagolás tartalmaz. A Toy Box Combo Pack tartalmazza a talapzatot, két Toy Boxhoz való játék datadisket.

Az új szerkesztő segítségével a Toy Box 2.0 módban saját világot tervezhet. Több száz marvel tárgy és ereklye áll a rendelkezésére, amelyeket bevonhat a történetbe.

Az akcióba bevonhatja barátait is a lokális játék segítségével, 2, vagy akár 4 játékos számára is az online játékban, a Toy Box módban, amely azonban már internetes kapcsolatot igényel.
Minden figura, játék és játék érme kompatibilis a Disney Infinity 2.0: Disney Originals Toy Box móddal, a statisztikák és a fejlesztések változatlanok maradnak. A Disney Infinity figurák most nem csak a 15. szintig juthatnak el, hanem akár a 20. is. A képességeik egy egész sor kritérium alapján osztódnak szét, melyeket a Disney Infinity 2.0: Disney Originals képességfájában talál meg.

A csomag tartalma:
 
- Disney Infinity 2.0 játékszoftver
- Disney Infinity 2.0 talapzat
- 2 figura: Merida, Stitch
- 2 Toy Box játékkorong (Power Disc)