The Amazing Spider Man 2


  • Kategória: Xbox One
  • Gyártó: Activision


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 8 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


The Amazing Spider-Man 2 mozifilm hivatalos játékadaptációjában interaktív formában élhetjük át újra Peter Parker, avagy a Csodálatos Pókember legújabb történetét, aminek köszönhetően izgalmas kalandok tucatjai várnak ránk, miközben megleckéztetjük a Marvel-univerzum legveszélyesebb gonosztevőit.

Akárcsak elődje, a The Amazing Spider-Man 2 is egy igazi sandbox játék lett, így Pókember oldalán óriási szabadságot kapva fedezhetjük fel New York városát, és csak rajtunk múlik majd, hogy előbb inkább a történetet előregördítő főküldetéseket oldjuk-e meg, vagy a mellékes feladatokkal kívánunk foglalkozni.

A játékmenet során a lopakodás, valamint a harc egyaránt fontos elem lesz, és csak mi döntjük el, hogy milyen módon szállunk szembe ellenfeleinkkel, de akadnak majd helyzetek, amikor időnk sem lesz dönteni, a hatalmas főellenségek esetében ugyanis az akrobatikán alapuló harc lesz az egyetlen járható út.

  • Vedd irányításod alá a Csodálatos Pókembert, és segíts neki felkutatni Ben bácsi gyilkosait, miközben a Marvel-univerzum legrettegettebb gonosztevői várnak rád!
  • Ismerd meg szabadon New York virtuális mását, és miközben főbb céljaid elérésére törekedsz, a mellékküldetéseknek köszönhetően a várost is jobb hellyé teheted!
  • Válaszd az Xbox One-os változatot, hogy igazi újgenerációs élmények társaságában éld át Pókember legújabb kalandját!