Ico & Shadow of the Colossus Classics HD  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 8 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Fumito Ueda két kritikailag rendkívül elismert PlayStation 2 címe HD minőségben tér vissza a PlayStation 3-ra, extra tartalmakkal! Az ICO és a Shadow of the Colossus két merőben eltérő játékmenetű, ám művészi megvalósításában nagyon is közel álló alkotást élhetsz át egyetlen csomagban. Az ICO egy kisfiú történetét meséli el, akit szülővárosából egy elhagyatott kastélyba űztek, a Shadow of the Colossus játékban pedig tizenhat hatalmas lényt kell felkutatnod és legyőznöd, hogy valakit visszahozhass az életbe.

ICO — Irányíts egy falujából száműzött kisfiút, aki egy hatalmas, elhagyatott kastélyban találja magát. Miközben a kiutat keresi, egy furcsa hercegnővel hozza össze a sors, akit sötét lelkek próbálnak elragadni minden adandó alkalommal. Vidd magaddal a lányt és juss ki a labirintusszerű kastélyból ebben a különleges kalandban!

Shadow of the Colossus — Wander alkut köt egy Dormin nevű isteni lénnyel, hogy visszahozhasson az életbe egy fiatal lányt, ám ehhez előbb meg kel ölnie tizenhat óriási teremtményt. A Te feladatod lesz, hogy paripáddal, Agróval felkutasd és kivégezd őket az epikus összecsapásokban, amelyek során mindig más taktikát kell majd bevetned, hogy megmászhasd colossikat, és megtaláld gyengepontjaikat.

Újdonságok — Szerezz trófeákat a különleges kihívások teljesítésével és élvezd a gyönyörű játékokat, akár 3D módban is!