Final Fantasy XV Day One Edition


  • Kategória: Xbox One
  • Gyártó: Square Enix


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 5 800 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Lépj Noctis herceg szerepébe, akinek szülőföldjét megtámadták és leigázták! A FINAL FANTASY XV egy epikus utazásra invitál, amelyben a fiatal trónörökös és legjobb barátai megpróbálnak harcba szállni egy hatalmas birodalommal, hogy újra hazatérhessenek és megszabadíthassák népüket a hódítóktól. Fedezd fel Eos világának titkait, és szabadítsd fel a benned rejlő erőt egy újszerű, hatalmas és akciódús FINAL FANTASY kalandban!

Lucis trónörököse éppen saját esküvőjére tart barátai társaságában, ám nem is sejti, hogy amíg úton van, invázió indult szülőföldje ellen. Noctis a hírekből értesül arról, hogy apját, Regis királyt és hűséges testőreit lemészárolták, a királysága pedig elesett. Otthonától elvágva kis csapat elhatározza, hogy megpróbálja a lehetetlent, és harcba szállnak a trónért. Szerencsére van egy aduászuk, ugyanis a herceg különleges adottságokat örökölt felmenőitől, ám még meg kell ismernie saját képességeit. A barátok így egy kontinenseken átivelő utazásra indulnak, ahol számtalan kaland és megpróbáltatás vár rájuk Eos lenyűgöző világában!

Dinamikus valós idejű összecsapások — Noctis képes többféle harci eszközt magához idézni bárhol, és bármikor, ráadásul eldobásukkal tetszőleges helyre képes teleportálni a harcmezőn! Kutass fel számtalan új fegyvert, és kombináld őket kedvedre, hogy mindig helyt állhass a valós időben zajló, akciódús harci szituációkban!

Egy hihetetlen világkörüli utazás — Vár egy gigantikus nyitott világ egymástól teljesen különböző, egyedi építészeti stílussal rendelkező városokkal, lenyűgöző nyitott terepekkel, és a területekhez kapcsolódó egyedi élővilággal! Közlekedj gyalog, Chocobo háton, vagy vezesd a királyi limuzint!

A barátság mindenek felett — Utazásaik során Noctis és barátai egyre jobban megbíznak majd egymásban, ami nem csak a párbeszédekben nyilvánul majd meg, hanem az összecsapások során is. A Gladiolus, Prompto és Ignis folyamatosan védelmeznek majd téged a legádázabb küzdelmekben - akár a saját életük árán is - és egyedi kooperatív mozdulatokat és alkalmazhattok a győzelem érdekében!

A FINAL FANTASY XV Day One Edition tartalma:
• FINAL FANTASY XV játékszoftver
• Masamune fegyver DLC