Razer Abyssus 2000 RZ83-02020100-B3M1  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 11 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A csomag tartalma:

  • Razer Abyssus egér
  • Razer Goliathus egérpad

Jól tapintható ergonomikus gombok 

Ismerd a parancsod regisztrálásának pontos pillanatát a játékban, ahogy forgatod a vadonatúj Razer Abyssus-t. A gyorstüzelő tapintható kapcsolókkal és 3 gombos beállítással mindegyik akár 5 millió klikkeléses élettartammal büszkélkedhet, és ergonomikus hornyokkal az ujjaidnak, így minden játékhelyzetben rendelkezésedre áll a sebesség, a tartósság, és a kényelem. 

3500 dpi optikai érzékelő 

Tapasztald meg ennek a gaming egérnek a kiváló érzékenységét és válaszkészségét 

Zöld LED világítás 

A Razer Abyssus fényes zöld világítással rendelkezik a háromfejű kígyó logón. 

Synapse 

A Synapse nem csak egy sima egérkonfigurátor. Az alap és gyakorlott testre szabási szolgáltatásokkal a Razer Abyssus pont úgy működik, ahogy akarod 

Korlátlan profilok és már konfigurációk 

Minden játék más, és a saját irányítási igénykészletével rendelkezik. Az eszköz beépített memóriájától függetlenül ezentúl a felhőben tárolódnak a profiljaid és makróid. 

Eszközök közötti kommunikáció 

Párosíts két Razer perifériát a legjobb játékos kombinációhoz. Ideiglenesen megváltoztathatod az érzékenységet a Razer egereden a Razer billentyűzet egy gombjának lenyomva tartásával, vagy gyorsan válthatsz profilt az egér görgőjének használatával, testre szabható világítással, amely reflektál ezekre a változásokra. Még makrókat is készíthetsz az egéren, és hozzájuk férhetsz a billentyűzeten, nincs korlátozva, hogy mit tehetsz meg a Razer Synapse-szal. 

Sima, feszes szövet gyors játékmenethez 

A Razer Goliathus Speed Edition felületén lévő szövet feszesre húzott, hogy sima felületet hozzon létre a gaming egér gyors, akadálymentes csúszásához. A szövet továbbá kényelmes érzést nyújt a csukló és a kéz alatt, minimalizálva annak terhelését hosszabb játékmenetek során. 

Minden érzékenységhez és szenzorhoz optimalizált 

Alacsony vagy magas érzékenység, lézer vagy optikai érzékelő - bármilyen legyen is az érzékenységi beállításod, vagy a kedvenc játékegered, a Razer Goliathus teljes követési válaszkészséget nyújt az egyenletesen megbízható, játékbeli irányításért 

- Feszes szövet a gyors egérvezérlésért 
- Pixelpontos célzás és követés 
- Minden egérérzékenységhez és szenzorhoz optimalizált 
- Könnyen hordozható szövet-alapú dizájn 
- Rojtosodásmentes szélső varrás 
- Csúszásmentes gumialjzat