LEGO Star Wars The Force Awakens (spanyol nyelvű)


  • Kategória: Nintendo Wii U
  • Gyártó: Warner Bros. Interactive Entertainment


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 5 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


LEGO Star Wars: The Force Awakens mélyebre vezet az új filmben, mint bármelyik másik videojáték, olyan heroikus karaktereket szerepeltetve, mint Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Csubakka, C-3PO, BB-8,valamint Kylo Ren, Hux tábornok és Phasma százados, miközben olyan ikonikus Star Wars helyszíneket mutat be, mint a Jakku vagy a Starkiller bázis.

A 2016. június 28-án megjelenő epizód kibővíti a játékmenetet, amely révén úgy építkezhetsz, csatázhatsz a galaxisban, ahogy erre eddig még nem volt lehetőséged, ráadásul a játék exkluzív sztoritartalmakkal is rendelkezik, melyek olyan korábban nem látott fejezetekbe nyújtanak betekintést, melyek elmesélik, hogy mi történt a Star Wars: Episode VI és a Star Wars: Az Erő Ébredése között.

Az akcióval telepakolt kalandjáték olyan újításokat vezet be, mint a „Multi-Builds”-rendszer, amellyel az építkezés során több elem közül lehet választani. A játékosok ezen felül rész tehetnek az új, intenzív „Blaster-csatákban”, mellyel a környező terepet vethetik be az Első Rend erői ellen. A rajongók ezen felül űrcsatákra és arénaharcokra számíthatnak, olyan legendás járművet is irányítva, mint az Ezeréves Sólyom.