Pikmin 1+2


  • Megjelenés dátuma: 2023-09-22

  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 15 800 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Éld át újra az első két Pikmin játék kalandját Nintendo Switch-en! Ez a dupla kiadás tartalmazza a Pikmin első és második epizódját, a Switch képességeihez igazítva.

Ismerd meg újra a növényszerű Pikmin lényeket, és ennek a népszerű sorozatnak az ötletes, stratégiai játékmenetét. A kincskereséstől a hazaút megtalálásáig, kövesd a játék főhőse, Olimar (plusz Louie a Pikmin 2-ben) történetét, ahogy csatlakozik a Pikminek csoportjához a túlélésé érdekében. Mindkét játék támogatja a hagyományos nyomógombos, illetve a mozgásérzékelős irányítást is.

Találd meg a hazaveztő utat az eredeti Pikmin történetben! A Pikmin 1-ben Olimar kapitány és piros, kék és sárga Pikmin barátai fontos küldetésre indulnak egy hatalmas, csodálatos bolygón. Olimar feladat átvezetni a kis lényeket akadályokon és csatákon, miközben űrhajójának hiányzó darabjait keresi.

A Pikmin 2-ben két főszereplő, Olimar és Louie között válthatsz. Adósságuk törlesztése érdekében a kis csapat újra összeáll a Pikminekkel, akik között ezúttal már lila és fehér is akad. Egy idegen bolygón keresnek értékes kincseket, és mindenféle izgalmas kalandba keverednek. A planéta felszínén ketyeg az óra, de a biztonságos barlangokban van időd átgondolni a stratégiádat.

Most egyszerre lehet a tiéd ez a két remek játék, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt élményt és kihívást nyújt.