Saints Row 2  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 2 000 FtÁllapot: Tok nélküli

Ára: 1 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Jellemzők: 

A Grand Theft Auto egyetlen igazi konkurense visszatér. Megjelennek a játékban a hajók, motorok és helikopterek is. Néhány év eltelt azóta, hogy a Saints gang elvesztette a kemény munkával kiharcolt pozícióját a városban, sőt a banda egykori főhadiszállása helyén felhőkarcolók nőttek ki egy luxus negyedben, amit igazi sznobok laknak. 

A történések helyszíne ezúttal egy fiktív város, Stilwater, ami leginkább Chicagóra, St. Louisra és San Franciscóra emlékeztet építészetileg. A fejlesztők inkább részesítették előnyben a már meglévő helyszínek bővítését egy új metropolisz lemodellezése helyett, de nem lustaságból, hanem a történet miatt. 

Természetesen visszatérnek a mini játékok is, amik közben - az első részhez hasonlóan - hatalmas baleseteket kell okoznod, meg kell semmisítened a magántulajdont, vagy bármilyen módon törvényt kell szegned. A szabálysértésekkel és a testi sértésekkel szorosan összefüggésben van a rendőrök AI - je is. A rendőrök elől többféle járművel is menekülhetsz: motorok, monster truckok, helikopter, repülőgép vagy akár hajóval is. A játék vízre és levegőbe való költözése tükröződik a történeten is. A singleplayer kampányt akár ketten is teljesíthetitek kooperatív módban, online, beleértve a speciális küldetéseket, amikben egy járműben ültök mindketten, és míg az egyikőtök vezet, addig a másik lövöldözhet. 

Jelentős változásokon ment át a Versus mód is, teljesen eltér az első részben látottaktól. A keretein belül küldetéseket kell teljesítened és egyéb akciókban is részt kell venned. 

  • Könnyű humorral fűszerezett sötét történet árulásról, bosszúról és elégtételről, jó pár évvel az első rész eseményei után
  • Teljesen átdolgozott és kiegészített új város - Stilwater, 130 új belső helyszínnel, hat új negyeddel és négy földalatti komplexummal
  • Még több lehetőség a karaktered testre szabására (nem, kor, stb. )
  • A postaládák és a közlekedési táblák nem csak elpusztíthatók, de is téphetők a helyükről és fegyverként használhatók
  • Több, mint 60.000 párbeszéd
  • Javított GPS rendszer, ami automatikusan képes rövidítéseket is kínálni
  • A singleplayer kampány kooperatív módban is végigjátszható, vagy ketten online is végigjátszhatják