Tomodachi Life  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 5 000 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Használt

Ára: 4 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Gyűjtsétek össze az elképzeléseiteket az élet lehetőségeiről, gyúrjátok össze egy golyóba és dobjátok ki az ablakból. Itt az ideje élvezni az új életet!
 
Alakítsd ki a saját baráti köröd, családod, vagy a kedvenc szereplőidet a TV-ből, filmből, sportból. Mint Mii karakterek a saját hangjukkal és személyiségükkel elevenednek meg – mindez egy vad és vidám szigeten történik, ahol egyfolytában valami újat fedeztek fel. A valódi érzelmi kötődés, melyet megosztotok a karaktereitekkel, összeköt a drámákkal, cselszövésekkel és vidámságokkal, melyek a rendkívüli mindennapi életből erednek, melyek gyakran előre nem sejthető viharos módon bontakoznak ki.
 
A „Tomodachi” szó valójában japán kifejezés a „barátra“. A Mii karakterek teljes átalakítása (vagy csak a QR kód általi beszkennelése a játékba) után azonnal megismeritek az egyedülálló vokális tulajdonságaikat, fellépéseiket és vicceiket. Azonban soha nem tudjuk megjósolni, hogy mit fognak csinálni. Első eset, hogy a Mii karakterek az általunk kiválasztott személyiségjegyek alapján viselkednek és olyan élethelyzeteket teremtenek, melyet ti magatok mozgósítottatok Akár egy popsztár is beleszerethet a te karakteredbe. Az édesanyád a színpadra ugorva egy pár heavy metal számot énekelhet. Vagy hírnevet szerezhetsz mint a legérdekesebb riportot készítő bemondó az élő TV adásban. A legjobb az összes közül, hogy a hihetetlen pillanatokat a következő generációk számára megörökíthetitek és megoszthatjátok az összes baráttal a  Nintendo 3DS Image Share szolgáltatáson keresztül..
 
Tomodachi Life játék eseményei az új karakterek hozzáadásával egyre jobban sűrűsödnek. Egy pár pofon elcsattanása után vagy a kisebb összetűzéseket követően a karaktereket megajándékozhatod ajándékokkal, ruhákkal, a kedvenc ételükkel, vagy speciális ajándékkal a lakásukba. Bővítsd ki a Tomodachi Life játékot a szigeten található berendezések széles skálájának köszönhetően. Oldjátok meg a karaktereitek problémáit, vagy segítsetek nekik abban, amiben támogatásra szorulna.