Suikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars


  • Megjelenés dátuma: 2023-12-31

  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 14 500 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Suikoden I & II HD Remaster egy epikus szerepjáték, amely az eredeti Suikoden I és Suikoden II klasszikusokat újrafeldolgozza. A játékban részt vehetsz a Gate Rune és a Dunan Unification Wars nevű konfliktusokban, melyek a Suikoden sorozat központi eseményei.

A történet első részében, a Suikoden I-ben, a Gate Rune War fókuszában állsz. Az idegen hadsereg megszállja az Északi Falut, ahol az anyukád egy híres hadvezér, Teo McDohl parancsnok. Miután a falu lerombolásra kerül, és Teo eltűnik, rád hárul a feladat, hogy megtaláld az őrmestert és a világban elszóródott 108 Csillagot, akik a Gate Rune hatalmával rendelkeznek. Az ő segítségükkel kell felállítanod egy saját ellenállási erőt, hogy megdöntsétek az idegeneket és visszafoglaljátok az Északi Falut.

A Suikoden II-ben a Dunan Unification Warban találod magad. A történet folytatódik a Suikoden I eseményei után, és a játékban főszerepet kapnak az előző rész karakterei. Az Államok Szövetségében, melyet a Dunan régió kormányzója, Agares Blight vezet, hatalmi harcok dúlnak. A játékos karakter, Riou, a Highland hadsereg támadására ébredve, megpróbál menekülni. Csatlakoznod kell az ellenállási mozgalomhoz, hogy megállítsd az inváziót és felkutasd a megmaradt Csillagokat, akik közös erővel harcolhatnak a Dunan régió felszabadításáért és a béke visszaállításáért.

A játék során felfedezheted a gazdag és részletes világot, találkozhatsz egyedi karakterekkel, akik csatlakozhatnak a hadságodhoz, és részt vehetsz izgalmas csatákban. Az összegyűjtött Csillagokat és szövetségeseket vezetheted a harcban, és taktikai hadviseléssel győzhetsz megállíthatatlan ellenségek felett. A döntéseid hatással lesznek a történetre és azokra a végső csatákra, amelyekben részt veszel.