Ultra Street Fighter IV  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 8 000 FtÁllapot: Használt

Ára: 4 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Az Ultra Street Fighter IV egy komoly gyakorlást megkövetelő, de azért a kezdők számára is élvezetes verekedős játék, amiben a három dimenziós grafika egy hagyományos, oldalnézetes verekedős játékot takar. A játékban a célod az, hogy saját karaktered egyedi mozdulatainak összefűzésével legyőzd ellenfeleidet, legyen szó gépi, vagy emberi harcosokról. A kezdeti gyakorlás után megtanulod majd egyre jobban kihasználni előnyödet, és egy-egy sima támadásból olyan halálos kombókat készíthetsz, hogy az ellenfeleid legszívesebben feladnák majd a meccseket. A változatosságra nem lehet panasz: minden karakter eltérő képességekkel, sebességgel, illetve gyengeségekkel bír, szóval ahány harcos, annyi egyedi megközelítés, annyi izgalmas meccs! Az USFIV több hónapra elegendő kalandot kínál, egészen baráti áron. Ne habozz hát a vásárlással, és rendeld elő még most, hogy az elsők között vehesd át a játékot a megjelenéskor!

Az Ultra Street Fighter IV elsődlegesen azoknak készült, akik korábban valamiért elmulasztották beszerezni az alapjátékhoz érkezett bővített változatokat és letölthető tartalmakat, a legújabb kiadás ugyanis minden eddig megjelent kiegészítőt magában foglal, ezen felül pedig vadonatúj, korábban még kiadatlan extrák is csatlakoznak a felhozatalhoz, így egyetlen játék áráért cserébe legalább kétszer akkora tartalmat kapunk.

Ez pedig még nem minden, a Capcom ugyanis gondoskodott arról is, hogy az újabb harcosok, kosztümök, halálos kombók és egyebek mellett a játékmenetet is finomítsák, így kiegyenlítésre kerültek a karakterek közötti erőviszonyok, amivel sokkal kiegyensúlyozottabbá és letisztultabbá váltak a meccsek. Az Ultra Street Fighter IV egyébiránt önmagában öt új karaktert és néhány új pályát is hozzáad az alapokhoz, amelyek korábban még soha, sehol nem jelenhettek meg, így magabiztosan kijelenthető, hogy nem csak a negyedik rész, hanem a teljes franchise eddigi legteljesebb és legtartalmasabb kiadását köszönthetjük benne.