Armored Core VI Fires of Rubicon Launch Edition


  • Megjelenés dátuma: 2023-08-25

  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 15 900 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Használt

Ára: 13 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Tíz évnyi kihagyás után végre visszatér a From Software legendás mechás sorozata az Armored Core VI: Fires of Rubicon formájában! A japán fejlesztők és a Bandai Namco Entertainment egy minden eddiginél látványosabb és dinamikusabb robotháborúba invitálja meg a játékosokat.

Egy távoli bolygón, a Rubicon 3-on egy rejtélyes, új anyagot fedeztek fel. Energiaforrásként használva ez az anyag drámaian felgyorsíthatta volna az emberiség technológiai fejlesztéseit és kommunikációs képességeit. Ehelyett katasztrófát okozott, amely lángba borította a bolygót és a környező égitesteket, így létrehozva az Égő Csillagrendszert. Csaknem fél évszázaddal később ugyanez az anyag újra felbukkant a Rubicon 3 felszínén, csakhogy a bolygót immár elzárták a katasztrófa miatt. Megindult a háború a különleges anyagért, amit galaktikus nagyvállalatok és ellenállási csoportok vívnak. Független zsoldosként léphetsz a Rubicon 3 felszínére, és csak rajtad áll, kinek az oldalára állsz.

Az Armored Core VI-ban számtalan alkatrészből és fegyverzetből állíthatod össze a saját robotodat, majd szabadon repülhetsz a küldetések területe felett, ezáltal az új epizód újradefiniálja a 3D-s mobilitás fogalmát. A dinamikus mozgás lehetővé teszi, hogy kikerüld és legyőzd az ellenség túlerejét, közelharci és távolsági fegyvereket bevetve. Éld át a sorozatra jellemző frenetikus és ultragyors összecsapásokat.

Használd ki robotod mozgékonyságát a földön és a levegőben, és támadd meg az ellenséget bármilyen irányból! Járd be szabadon a hatalmas helyszíneket, és teljesítsd a küldetést hatalmas főellenségek legyőzésével. Építsd át a harci gépedet, és kísérletezz többféle játékmenettel. Használj eltérő stratégiát, szereld fel az adott küldetéshez legjobban passzoló fegyverzetet vagy páncélzatot, amik mind kihatással vannak a mecha paramétereire is. Találd meg a legjobb kombinációt!