PlayStation Vita (Wi-fi) FAT + 4GB Memory Card


  • Kategória: PS Vita
  • Gyártó: Sony


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 55 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Playstation Vita - a népszerű hordozható kézikonzol, a PSP utódja – olyan hihetetlen játékélményt és nagyszerű közösségi szolgáltatásokat ígér, amelyeket mindezidáig még egyetlen eszközben sem láthattunk. A Playstation Vita olyan innovatív megoldásokat kínál, melyek egy még magasabb szintre helyezik az élményt: ilyen újítás például az OLED technológiával felvértezett érintőképernyő, a hátsó érintőpanel, a beépített mozgásérzékelő (G szenzor), a két analóg kar, illetve az elő- és hátoldali kamera, melyek mind a játék és közösségi élmények fokozását szolgálják.

Az új gép már megvásárolható, s (a teljesség igénye nélül) olyan címeket sorakoztat fel már a debütáláskor, mint a Playstation Vita exkluzív Uncharted: Golden Abyss, a híres Ridge Racer széria legújabb tagja, a közkedvelt bunyós játék, az Ultimate Marvel VS Capcom 3.

A Playstation Vita kétféle kiszerelésben érkezik, melyek ugyan azonos hardverrel rendelkeznek, de egy fontos dologban különböznek egymástól: az olcsóbb modell csak wi-fi kapcsolattal rendelkezik, a drágábbat pedig már 3G modullal is felszerelték, hogy bárhol is vagyunk, mindig tarthassuk a kapcsolatot barátainkkal, vagy a többi játékossal. A kedvelt közösségi oldalak, mint a Facebook, Twitter, Foursquare és Skype természetesen megtalálhatóak a PS Vita-n.

A Sony audió, videó, híradástechnikai és információ technológiai termékeket gyárt világszerte a fogyasztók és a professzionális felhasználók számára. Zenei, képi, játék és online üzletágával a Sony – amely jelenleg több mint 160.000 embert foglalkoztat világszerte – egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy a XXI. század vezető személyi szélessávú szórakoztató elektronikai termék gyártójává váljon.

A Sony Europe, amelynek központja Berliben, a Sony Center ami Potsdamer Platz-on található, a Sony Corporation, Tokyo leányvállalata. A Sony Europe foglalkozik Európában a fogyasztói és üzleti termékek gyártásával, kutatásával és fejlesztésével, tervezésével, értékesítésével és marketingjével.

A Playstation Vita technikai részletei:

Processzor (CPU): ARM® Cortex™- A9 core (4 mag)
Grafikus processzor (GPU): SGX543MP4+
Méretek: 182.0 x 18.6 x 83.5mm
Képernyő: Érintőképernyő, kapacitív technológiával, multitoch 5 inches (16:9), 960 x 544 pixel felbontású Approx. 16 millió szín, OLED
Hátoldali Touch Pad: Multi touch pad (kapacitív)
Kamerák: elő- és hátoldali kamerák
Hang: Sztereó, integrált mikrofonnal
Szenzorok: Six-axis motion sensing system
Helymeghatározás: Beépített GPS
Kommunikáció: Bluetooth, Wi-Fi és 3G (különböző modellek)
Szabványok: IEEE 802.11b/g/n (n = 1x1)(Wi-Fi)(Infrastructure mode/Ad-hoc mode) Bluetooth® 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)

1 HÓNAP GARANCIA A HASZNÁLT KÉSZÜLÉKRE,apró felületi karcok előfordulhatnak a kijelzőn és a gép hátulján.