Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1


  • Megjelenés dátuma: 2023-10-24

  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 16 500 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 kiadással visszatér a lopakodós akciójátékok eredeti legendája! A Konami gyűjteményében nem kevesebb, mint 7 eredeti Metal Gear játék kapott helyet, plusz rengeteg izgalmas extra, ami garantáltan elkápráztatja a sorozat rajongóit. Hatolj be ellenséges erődítmények falai közé mindenhol a világon, teljesítsd a küldetéseket lopakodva, és éld át újra a Metal Gear sorozat hihetetlen történetét!

A Volume 1 gyűjteménnyel visszatérhetsz egészen a legendás sorozat kezdetéig, hiszen a legelső Metal Gear játékokat is kipróbálhatod. A PlayStation 1-re megjelent Metal Gear Solidban a különleges VR küldetések is megtalálhatók, a második és harmadik részek pedig HD grafikával élvezhetők. Emellett minden játék tartalmaz egy virtuális forgatókönyvet, amivel még jobban megismerhetők a szereplők.

A Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1-ben a következő játékokat találod eredeti formájukban:

Metal Gear; Metal Gear (NES/FC verzió); Snake’s Revenge; Metal Gear 2: Solid Snake; Metal Gear Solid (+ VR küldetések); Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD változat); Metal Gear Solid 3: Snake Eater (HD változat).

Bónusz videók: Metal Gear Solid és Metal Gear Solid 2 digitális grafikus novellák.

Mindezeken felül pedig még a Metal Gear Solid teljes zenei anyagát is meghallgathatod!

Hét legendás játék, rengeteg extra olvasni- és néznivaló, határtalan élmények. Éld át újra te is a Metal Gear legendáját ezzel a mesteri gyűjteménnyel!