Logitech G29 Driving Force Racing Wheel (kormány, pedál)  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 70 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Egyedülálló játékélmény

LOGITECH G29 Driving Force után soha többé nem akarsz majd más kormányt használni. A PlayStation®4 és PlayStation®3 konzolokhoz tervezett kormány élvezetes játékélményt nyújt. 900 fokban elfordítható kormánykereke, biztos rögzítői, valamint acél alkatrészei és kézzel vart bőr borítása kényelmessé és valósághűvé varázsolják a vezetést. A készülék a Logitech Gaming Software segítségével számítógépen is használható.

Kétmotoros műterheléses technológia

Érezd az abroncsokat! Az erőteljes kétmotoros műterhelésnek köszönhetően a LOGITECH G29 Driving Force kormány az olyan tényezőket is élethűen szimulálja, mint a alul- vagy túlkormányzás vagy a terepváltozás.

Könnyen elérhető kezelőszervek

A könnyen elérhető kezelőszervek jóvoltából még kényelmesebb a kormány használata. A 24 állású váltótárcsa és a +/- gombok tökéletesre finomhangolhatod a beállításokat. A gombok a D-pad és a váltókar mind a versenykormányba vannak építve, azt pedig, hogy pontosan mikor kell váltani, LED fény mutatja.

Spirális hajtás holtjátékot akadályozó feszítéssel

Pontos, halk és zökkenőmentes kormányzás. Ezt nyújtja a LOGITECH G29 Driving Force kormány . Spirális hajtása csökkenti a rezgéseket és kiküszöböli a nem kívánt zajokat, míg a holtjátékot gátló feszítés szorosan fogja a kereket és a pedálokat. A Hall-effektusos kormányzásérzékelő pedig mágneses mezőkkel ismeri fel a kormány pozícióját.

Érzékeny pedálegység

A gáz-, kuplung- és a pontos fékérzetet biztosító, nem lineáris fékpedállal felszerelt csúszásgátlós pedálegység még valósághűbbé teszi a vezetést A G29 Driving Force használatával olyan kényelmesen válthatsz, fékezhetsz vagy adhatsz gázt, mintha csak egy igazi autóban ülnél.

Használható a Driving Force Shifter illesztővel

Egészítsd ki a pilótafülkét egy kiváló váltóval! A még élethűbb élményért. Illessze a hat sebességes manuális Driving Force Shifter még élethűbb élményt garantál.

Játék kompatibilitás

A kompatibilitás biztosítása érdekében a gyártó szorosan együttműködik a játékfejlesztőkkel.