Warriors Orochi 3 Ultimate  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 4 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Warriors Orochi 3 Hyper összegyűjti a Samurai Warriors és a Dynasty Warriors szériák kedvelt hőseit, melyekhez ezúttal Tecmo Koei játékok legnagyobb sztárjai csatlakoznak egy emlékezetes kaszabolós fantáziaháború erejéig!

Évekkel az Orochival vívott csata után a Kígyókirály, a Három királyság hősei, valamint a Hadakozó fejedelemségek képtelenek átvenni a hatalmat egymás felett. A véget nem érő csatát egy új ellenség színre lépése szakítja meg; egy hatalmas erejű nyolc fejű szörnyeteg borítja sötétségbe a világot és elpusztítja az emberek nagy részét. A túlélőnek a múltba utazva összefogásra kell kényszerítenie a valaha volt legnagyobb harcosokat, hiszen csak együttes erejükkel van esély a bestia legyőzésére!

Kedvenc Tecmo Koei hőseid egy helyen — Több mint 130 játszható karakter kapott helyet a játékban, a Dynasty Warriors és Samurai Warriors ismert karakterei mellett például Ryu Hayabusa, Ayane, Achilles, Jeanne d’Arc és Nemea is kiválasztható. Ismerd meg, hogyan kerültek a Ninja Gaiden, Warriors: Legend of Troy, Bladestorm, Dead or Alive és a Trinity: Souls of Zill O’ll hősei egy másik univerzumba!

Fejleszd karaktereid és alakíts ki új kapcsolatokat — Növeld a szimpatikus szereplők közti kötődést közös harccal, mentőakciókkal, díszvacsorákkal, hiszen minden egyes kapcsolat hatással van a történetre, valamint új pályákat és képességeket nyitnak meg számodra! 

Kreálj saját csatákat és oszd meg mindenkivel! — A sztori már megvívott csatái, illetve a Free Mode harcai szabadon szerkeszthetőek, valamint megoszthatóak az interneten, így mindig új pályákon tudod majd próbára tenni magad és barátaid erejét!

Új multiplayer opciók — Éljétek át a Warriors Orochi 3 Ultimate harcait közösen az internetes és helyi (osztott képernyős) többjátékos módokban, vagy hívjátok ki egymást a verekedős játékok szellemét idéző Duel módban, mely teljesen új megvilágításba helyezi a harcrendszert!