Park Beyond


  • Megjelenés dátuma: 2023-06-16

  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 19 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Park Beyond játékban felépítheted álmaid vidámparkját anélkül, hogy bármi, akár a gravitáció is visszafogna! A siker itt kizárólag a kreativitásodon múlik.

Egy pénzügyi problémákkal küszködő vállalat új, látnok mérnökeként a feladatod a világ legizgalmasabb vidámparkjainak megálmodása és megtervezése. Minden, amiről csak álmodtál, itt valósággá válhat, hiszen itt olyan attrakciókat is létrehozhatsz, amik a valóságban nem létezhetnének. Csatlakozz a színes szereplőgárdához, és építs fel egy sikeres céget a legjobb vidámparkokkal!

A Park Beyond kicsiknek és nagyoknak egyaránt tökéletes szórakozást nyújt. Könnyen elsajátítható irányítással, történetközpontú kampány móddal gyorsan és szórakoztató módon ismerheted meg a parkmenedzsment lehetőségeit, hogy aztán egyre őrültebb hullámvasutakat és más attrakciókat építhess korlátok nélkül.

A sikerhez több jópofa karakter segít hozzá, például Phil, az igazi veterán, vagy Izzy, a szigorú de barátságos nagyfőnök. Ha még több szabadságra vágysz, akkor irány a sandbox mód, ahol kedvedre építkezhetsz megkötések nélkül. A forradalmian új, moduláris hullámvasút-építő eszköznek köszönhetően könnyen és gyorsan húzhatsz fel elképesztő látványosságokat, a mélyebb érdeklődésű játékosok pedig az adatok elemzésével és fejlett menedzsment eszközökkel optimalizálhatják a parkok működését.

Ebben a parkban tényleg csak a fantáziád szab határt a szórakozásnak!