Kinect Sports Rivals (LETÖLTŐKÓD)  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Digitális Kód

Ára: 7 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A JÁTÉK DIGITÁLIS FORMÁBAN LETÖLTHETŐ AZ XBOX STORE-BÓL A KAPOTT KÓD SEGÍTSÉGÉVEL - AKTÍV INTERNETKAPCSOLAT SZÜKSÉGES!
A JÁTÉK HASZNÁLATÁHOZ XBOX ONE KINECT SZENZOR SZÜKSÉGES!

Az Xbox One nagy felbontású kamerája azonnal felmér és részletes, digitális szuper-hasonmást gyárt, amellyel bajnokod rögtön az intenzív sport világába csöppen. A precíz mozgáskövetés nemcsak a végtagokat, de a kezet és ujjakat, sőt még az arcmimikát is felismeri, amellyel a Kinect Sports RIVALS a legpontosabb és legjobban reagáló játékmenetet kínálja. 

Kihívó lépett elő 

Aki nem más, mint TE. A vadonatúj, páratlan Kinect technológia azonnal képet alkot rólad és elkészíti szuper sportoló hasonmásodat - a bajnokodat. A játék csak rólad szól - arról, hogyan nézel ki, hogyan reagálsz, hogyan versenyzel. Az Xbox One Real Vision és Shadow technológiájával bajnokod megtanul úgy játszani, mint te és akkor is versenyezhet a nevedben, ha te nem vagy a közelben. A versengés mindig valódi és személyes. 

Mindig új élmény 

A Kinect Sports Rivals újraértelmezi a kedvenc sportjaidat, és korábban elképzelhetetlen sportágakat tesz elérhetővé. Az adrenalinlöketért meglovagolhatod a hullámokat a Wake Race módban, vagy az életedet kockáztathatod a sziklamászás égbe nyúló falain. Akiknek jó a szemük, próbát tehetnek a céllövészettel. A futball szerelmesei kipróbálhatják az új Soccer módot, illetve bárki próbát tehet labdakészségével a tenisz- és a bowlingpályákon. A sportesemények örökké változó világában mindig van új verseny, amibe beszállhatsz. A játékosok fokozatosan léphetnek egyre magasabb szintre a sporteseményeken, hírnevet és jutalmakat szerezve. Ez egy sporttal teli világ, amit mindenki élvezni fog. 

A csapatok új dimenzióval gazdagítják adnak a játékot. Összekovácsolják és egyúttal megosztják a közösséget, és új életet visznek a versengésbe. A lázadó szelleműek a Wolf Clanhoz csapódhatnak, míg a büszke és becsületes versenyzők az Eagle Legion tagjaiban találhatnak bajtársakra. Ha agresszív vagy és könyörtelen, a Viper Network tárt karokkal vár. De először el kell nyerned a csapatkapitányod megbecsülését... és ez nem megy egyik pillanatról a másikra. 

Te a világ ellen 

Válj bajnokká, amilyen mindig lenni szerettél volna egy örökké változó sportvilágban. Hozd létre azonnal szuper hasonmásodat, a bajnokodat, és küzdj meg barátaiddal, riválisaiddal és az egész világgal. Te a világ ellen.