Super Mario RPG


  • Megjelenés dátuma: 2023-11-17

  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 18 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


 

Az 1996-os, eredeti Super Mario RPG felújítása lenyűgözően szép, 3D-s grafikával vár Nintendo Switch konzolon! Mario, Bowser és Peach egy oldalra áll, hogy helyrehozzák a kívánságokat valóra váltó Csillagutat ebben a mindenki számára könnyen játszható, imádnivaló szerepjátékban.

Csatlakozz a fura hősök csapatához, és mentsd meg a Csillagutat a gonosz Smithy Gang-től. A nagyszabású, eredeti 1996-os szerepjáték teljesen új látványt és átvezető jeleneteket kapott, amelyeknek köszönhetően még élőbbé és szerethetőbbé válik ez a különleges világ. A Mario, Bowser és Peach közötti valószínűtlen szövetség történetét olyan eredeti szereplők egészítik ki, mint Mallow és Geno. Ismerd meg ezt az új világot, ahol különleges ellenfelek, helyszínek és kihívások várnak egy olyan RPG élményben, aminek bárki nekifoghat, a műfajjal most ismerkedők is.

Fedezd fel az élénk helyszíneket csapatoddal együtt, és ugorj a célod felé! Szaladj neki az ellenfeleknek, hogy megkezdődjenek a körökre osztott, könnyen tanulható harcok, ahol háromfős csapatoddal kell helyt állnod. Ha a megfelelő időpontban támadsz, akkor extra sebzést is adhatsz ellenségeidnek!

Számtalan izgalmas ötlettel, izometrikus és hagyományos 2D-s helyszínekkel, mély történettel és változatos világával a Super Mario RPG egy igazi, kultikus játék felújítása, amit így egy új generáció ismerhet és szerethet meg.