Thrustmaster T-GT Gran Turismo PC/PS4 (4160674) (bontott csomagolás)  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 190 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:Realisztikus élményre vágysz a Gran Turismo és más autós játékoktól A Thrustmaster T-GT kormány a Gran Turismo fejlesztőivel együttműködésben készült azért, hogy játék közben átadják a vezetés valódi élményét. Az innovatív és kifinomult visszacsatolási technológia még a korábbinál is gyorsabb és pontosabb irányítást tesz lehetővé. Ráadásul a kormánykereket úgynevezett T-DFB technológiával is ellátták a fejlesztők, amely a 30-100 Hz-es tartományban további visszajelzéseket küld a felhasználónak.

Kivételes játékélmény

A Thrustmaster T-GT kormánykerék a hozzá tartozó pedálokkal a legmodernebb technológiával van felszerelve. A fejlesztők minden erőfeszítést megtettek azért, hogy a kormány a lehető legpontosabb visszajelzést küldje a játékosoknak, éles kanyarokban, rövid és hosszú távon egyaránt. A felhasználó reakcióit követve az autó irányítása így valóban reális lett. Ugyanakkor a tervezők legalább ekkora figyelmet fordítottak arra, hogy a kormány használata is kényelmes legyen. A kifinomult hűtőrendszer, amely nagyon halk is, garantálja a hosszú, akár több órás zavartalan játékélményt.

Kifejezetten a Gran Turismohoz

A Gran Turismo és a Thrustmaster fejlesztőinek közös munkája során sikerült létrehozni egy olyan terméket, amely a videójáték minden elemét képes kihasználni. Noha a Thrustmaster T-GT kompatibilis az összes, PS4-hez készült autós játékkal. A kormánykerék gombjainak köszönhetően vezérlése ki