Tunic


  • Megjelenés dátuma: 2023-07-28

  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 15 500 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Fedezd fel az elveszett legendákkal, ősi erőkkel és ádáz szörnyekkel teli világot, ahová a Tunic, a kis róka nagy kalandjáról szóló izometrikus nézetű akciójáték repít el! Egy romokban lévő földön találod magad, ahol mindössze saját kíváncsiságodra vagy utalva, pedig kolosszális szörnyekkel kell majd szembeszállnod, miközben fura és nagy erővel bíró tárgyakat gyűjtesz és rég elfeledett titkokat fedsz fel.

Ebben a különleges kalandjátékban neked kell megtalálnod mindent. A legjobb fegyvereket, és a legnagyobb kincseket is. Ahogy egyre többet fedezel fel a világból, úgy ismered ki magad a változatos helyszíneken. Nyiss ki titkos ajtókat, merészkedj mélyen a föld alá sötét barlangokba, találd meg a mesékbe illő, lebegő palotát és ősi lényeket. A megtalált helyek és információk alapján áll össze a játék virtuális kézikönyve is. Oldalról oldalra feded majd fel a térképeket, tippeket, különleges technikákat és a legmélyebb titkokat. Ha mindegyikre rátalálsz, talán valami jó történik...

A Tunic harcrendszere egyszerűen tanulható, de mesterévé válni komoly kihívást jelent. Hajolj el, blokkolj, háríts és csapj le! Ismerd ki a különböző szörnyek és ellenfelek gyenge pontjait, hogy legyőzhesd őket, a legkisebbektől a legnagyobb főellenségekig. A harcban különböző tárgyak is segítenek, amiket természetesen magadnak kell felfedezned.

Különleges látványvilágával, egyedi játékmenetével és felépítésével a Tunic nem mindennapi kalandot kínál, ami itt-ott talán emlékeztet más, híres kalandok elemeire, de összességében egy igazán speciális, emlékezetes élmény.