LEGO City Stuntz Kaszkadőr park (60293)



  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 7 100 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Ez a LEGO City Kaszkadőr park játékkészlet tartalmaz egy lendkerekes motorkerékpárt a látványos kaszkadőri akcióhoz. A gyermekek beindíthatják a motort, majd átrepülhetnek a számtalan klassz kelléken és kihíváson, ezután pedig gyorsan átrendezhetik a kaszkadőri modulokat, hogy különféle versenyeket és mutatványokat rendezzenek. Építőjáték-készlet az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknekA játékkészlet tartalmaz egy egyszerű, nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a készlet megépítése gyerekjáték lesz. A LEGO City inspiráló világaA LEGO City Stuntz készletek lendkerekes motorokkal, klassz járművekkel, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha még több szórakozásra és izgalomra vágysz, kombináld az akciódús LEGO City Stuntz univerzum további játékkészleteivel! Tula jdonságok:
Készítsd elő a helyszínt az izgalmas, akciódús játékhoz ezzel a LEGO City Kaszkadőr park játékkészlettel, ami tartalmaz egy lendkerekes kaszkadőr motort, valamint rengeteg kelléket és kihívást a klassz mutatványokhoz.
Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet egy moduláris kaszkadőr park megépítéséhez, ami tartalmaz 2 indító rámpát, akadályokat, tüzet, pókketrecet, lendkerekes motort, valamint egy LEGO City TV Tread Octane minifigurát is.
A gyermekek a lendkerekes kaszkadőr motorral lenyűgöző mutatványokat adhatnak elő. Emellett a játékkészlet a LEGO City Stuntz kínálat további szettjeivel is kombinálható, amelyek még nagyobb eseményeket és mutatványokat nyújtanak!
Inspiráló születésnapi vagy hétköznapi ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekek számára. Csupán alapvető építési készségeket igényel, így a gyermekek pillanatok alatt belevághatnak a játékba!
A megépített Kaszkadőr park több mint 10 cm magas, 30 cm széles és 13,5 cm mély.
Nincs szükség elemekre – ezt a készletet a lendkerék technológia és a gyermekek képzelete indítja be.
A készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része. Ezzel az interaktív építési útmutatóval a gyermekek igazi építőmesterekké válhatnak!
A LEGO City Stuntz készletek lendkerekes kaszkadőr motorokkal, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjáték vár rájuk.
A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
A LEGO City kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.