Bionicle (német)


  • Kategória: GameCube
  • Gyártó: Electronic Arts


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 5 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Gamecube Bionicle egy akció-kalandjáték, amelyet a Traveler's Tales és a Argonaut Games fejlesztett ki, és a LEGO Bionicle játék alapján készült. A játékban a játékosok különböző Toa hősök bőrébe bújnak, akiknek küldetése az, hogy megvédjék a szigetet a gonosz Makuta szörnyűségeitől.

A játék során a játékosoknak különböző küldetéseket kell teljesíteniük, köztük harcokat, kihívásokat és rejtvényeket kell megoldaniuk. A játékban a játékosoknak lehetőségük van átalakulni a Toa hősök különböző formáiba, amelyek mindegyike más képességekkel és fegyverekkel rendelkezik. A játék során a játékosoknak meg kell találniuk a megfelelő utat, hogy elérjék a küldetések célját.

A játék grafikája szép és részletes, és az alapjául szolgáló LEGO játék karaktereinek stílusát tükrözi. A játék hanghatásai és zenéje is passzol a játékmenethez, és hozzájárulnak a játék hangulatához.

A Bionicle egy játék, amely kifejezetten a fiatalabb korosztály számára készült, de azok is élvezhetik, akik szeretik az akció-kalandjátékokat, vagy érdeklődnek a LEGO Bionicle világa iránt.