LEGO ICONS Bonsai fa (10281)  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 16 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A LEGO ICONS Bonsai fa (10281) egy LEGO építőkészlet, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy saját kezükkel építsék meg a híres japán bonsai fát, de ezt a LEGO világában tehetik meg.

A készlet tartalmazza az összes LEGO elemet, amelyre szükség van ahhoz, hogy egy valósághű bonsai fát lehessen létrehozni, beleértve a levelek és ágak részletes kidolgozását, valamint az alapot is, amelyet a LEGO tégla méretű kavicsokból építettek fel. A készlet továbbá tartalmaz egy kis LEGO figurát is, amely egy kis ékszerdobozban található, és amelynek a segítségével lehetőség van megmutatni a kész bonsai fa méretarányát.

Az építési útmutató lépésről-lépésre mutatja be, hogyan építhető fel a bonsai fa, és lehetővé teszi a rajongók számára, hogy élvezzék az építési folyamatot, miközben megidézik a természet szépségét és nyugalmát. Az elkészült bonsai fa egy igazán látványos dísztárgy lesz, amely bármilyen otthoni dekorációhoz hozzáadható.

Az ICONS sorozat részeként a LEGO bonsai fa egy kiváló minőségű és részletgazdag LEGO építőkészlet, amelyet érdemes beszerezni mind azoknak, akik szeretik a japán bonsai fákat, mind pedig azoknak, akik szeretik a LEGO építését és a természet szépségének megidézését.