F1 23


  • Megjelenés dátuma: 2023-06-16

  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 15 900 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Legyél te az utolsó, aki fékez a kanyar előtt az EA SPORTS F1 23-ban, a 2023-as FIA Forma-1 Világbajnokság hivatalos videójátékában!

A Codemasters legendás F1 sorozatának 2023-as kiadásában folytatódik a „Braking Point” című történetes mód, amely újra felhevíti a drámát és a rivalizálást a főszereplők között. Versenyezz olyan új helyszíneken, mint Las Vegas és Katar, és szerezz jutalmakat és fejlesztéseket az F1 világából. Nyomj le egy teljes szezont a kedvenc csapatoddal, vagy alapíts saját istállót, és nyerd meg a bajnokságot konstruktőrként is!

Az EA SPORTS F1 23 új lehetőségek egész sorát kínálja. Ilyen például az új, piros zászlós szabály – a versenyek baleset miatti megszakítása új stratégiai lehetőségeket rejt. A szintén most először használható 35%-os versenyhossz még több akciót és izgalmat kínál. A játékban természetesen megtalálható a teljes 2023-as szezon, mind a 20 versenyző és 10 csapat, valamint az idei évre ráncfelvarrott, minden korábbinál vadabb F1-es gépek.

Alapítsd meg, és építsd fel az alapoktól az álomcsapatodat a My Team Career módban, versenyezz osztott képernyőn vagy a kibővített, platformok közötti játékot is támogató online multiplayerben, és vegyél részt vadonatúj RaceNet Ligákban, hogy ne csak a gépi ellenfeleket, hanem a világ legjobb játékosait is legyőzd.

Az új F1 World módban kihívásokat teljesíthetsz, jutalmakért versenyezhetsz és egy új előrehaladási rendszerrel fejlesztheted autódat és versenyzői képességeidet. Az F1 23-ban tehát minden együtt van ahhoz, hogy egy teljes szezonra végtelen szórakozást nyújtson a Forma-1 szerelmeseinek!