Idő (Blue-Ray)


  • Kategória: Filmek
  • Gyártó:


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 4 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Az Idő (Inception) egy 2010-ben bemutatott amerikai sci-fi akcióthriller, melyet Christopher Nolan írt és rendezett. A film sztárszereplői Leonardo DiCaprio, Ellen Page, Joseph Gordon-Levitt és Tom Hardy.

A történet középpontjában Dom Cobb (DiCaprio) áll, aki az emberek álmait járja, hogy különböző információkat szerezzen meg. Egy gazdag üzletember, Saito (Ken Watanabe) felkéri őt, hogy ültessenek el egy gondolatot a konkurensének fejébe, azaz végezzenek el egy úgynevezett "általános álmot". Cobb és csapata azonban szembetalálják magukat számos nehézséggel, beleértve a "gyűrűző álmokat", amelyek olyan élmények, amelyek álmokban fordulnak elő az álmodóval.

Az Idő egy rendkívül összetett és izgalmas történet, amely az idő és a valóság fogalmával játszik. A film rengeteg akciójelenetet tartalmaz, miközben számos filozófiai és pszichológiai kérdést vet fel.

A Blu-Ray változat kiváló minőségben kínálja a filmet, így a nézők élvezhetik a magas felbontású képet és hangot. Az extra tartalmak között találhatók interjúk a rendezővel és a szereplőkkel, valamint a film készítéséről szóló dokumentumfilmek. A Blu-Ray változat lehetőséget ad arra, hogy a nézők még jobban elmélyedjenek a történetben és megértsék annak komplexitását.

Az Idő egy kivételes film, amely izgalmas és lenyűgöző élményt nyújt a nézőknek. A Blu-Ray változat pedig lehetőséget ad arra, hogy a nézők újra átéljék a filmben rejlő izgalmakat és gondolatokat.