GetsuFumaDen Undying Moon Deluxe Edition


  • Megjelenés dátuma: 2023-07-14

  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 19 800 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A halál nem jelenti a végzetet a GetsuFumaden: Undying Moon világában. Győzd le a démoni ellenfeleket addig, amíg meg nem halsz, majd folytasd a harcot halhatatlan lelked által egy új testben! Ez a különleges stílusú roguelike játék egyesíti a műfaj legjobb elemeit a távol-keleti dark fantasy stílusjegyekkel, amelyeket a hagyományos japán festőművészet kelt életre.

Az élők világának kijelölt vezetőjeként fogd a Getsu klán túlvilági fegyvereit és képességeit, győzd le a Halált, és haladj egyre mélyebbre a Pokol bugyraiban, hogy örökre elpusztítsd a kataklizma forrását. A játék lenyűgöző látványvilága a különleges, japán ukiyo-e művészeti stílusban készült, így ez a világ ugyanolyan szép, mint amennyire halálos. Az élénk, dinamikus 2D-s animációk pedig valódi életre keltik ezt a stílusos helyet.

Sajátítsd el az intenzív kardvívás ritmusát: harcok közben a legfontosabb az időzítés és az ütem, amelyet a japán harcművészetek ihlettek. Használj speciális mozdulatokat és többféle fegyvert, például katanákat, harci esernyőket és lándzsákat, hogy túl járj az ellenfeleid eszén. Ha elég jó vagy, eljuthatsz a hatalmas és brutális főellenségek egyikéhez. Feltámasztott démon nagyurak, kolosszális százlábú, ötfejű hidra és sok más borzalom vár, hogy utadat állja a kaland során.

Ha meghalsz, az még nem a világ vége – a GetsuFumaDen: Undying Moon egy hamisítatlan roguelike játék, amelyben a végleges fejlesztéseknek, testreszabható fegyvereknek és véletlenszerűen generált pályáknak köszönhetően mindig egyre erősebben kezdhetsz neki a következő próbálkozásnak, és nincs két egyforma menet. Új lehetőségek és kihívások várnak minden nekifutáskor.