Super Bomberman R 2


  • Megjelenés dátuma: 2023-09-12

  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 14 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A 40 éves Bomberman sorozat eddigi legnagyobb és legtartalmasabb epizódja a Super Bomberman R 2, amely új, nagyszabású egyjátékos kampánnyal, robosztus helyi és online multiplayerrel és minden eddiginél több játékmóddal várja a robbantgató kedvükben lévő játékosokat.

A klasszikus Bomberman játékmenet és a modern 3D-s grafika ötvözetével a Super Bomberman R 2 egy minden korábbinál látványosabb kalandot kínál. Az új történetben Bomberman és barátai új bolygókra látogatnak el, ahol megismerkednek az Ellonokkal, a színes elementáris lényekkel, akik segítenek nekik megmenteni a galaxist.

A hosszú és tartalmas kampány mellett a többjátékos módok is nagy szerephez jutnak. A Bomberman játékoknak mindig is ez volt a fő vonzerejük, ebben a játékban pedig családdal és barátokkal helyben, vagy online is játszhatsz rengeteg játékmódban. A jól ismert Standard, Grand Prix és Battle 64 módok mellett egy vadonatúj játékmód, a Castle is megjelenik. Itt a játékosok támadókra és egy védőre oszlanak, a védő feladata, hogy csapdákkal és bombákkal megállítsa a kastély kincseire vadászó többieket.