Tour de France 2023


  • Megjelenés dátuma: 2023-06-08

  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 15 800 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Kerékpározz fej fej mellett a világ legjobbjaival, és mutasd meg kitartásodat és taktikai érzékedet a Champs-Elysées közönségének a Tour de France 2023 hivatalos játékában! Éld át a világ legnagyobb országúti kerékpáros körversenyének minden izgalmát, a lapos szakaszok sprintbefutóitól a hegyi szakaszok embert próbáló emelkedőiig.

Hozd létre a saját kerékpárosodat, és válj profivá a Pro Leader módban. Válassz specializációt és fizikai képességeket, majd indulj versenyeken, hogy fejlődj, és végül a világ legjobb kerékpárosává válj. Nemcsak a 2023-as Tour de France, hanem az év minden nagy klasszikusa arra vár, hogy elhódítsd!

A Pro Team módban egy egész csapatot is vezethetsz egy teljes kerékpáros szezonon keresztül. Indulj a világranglista aljáról, majd megfelelő igazolásokkal és taktikai döntésekkel keltsd fel a legnagyobb nemzetközi versenyek szervezőinek figyelmét, hogy meghívjanak a legnagyobbak ellen.

Versenyezz a Tour de France játékosközösség legjobbjai ellen, és biztosítsd a helyed az elit között a Race of the Moment világranglistán. Minden héten új kihívások várnak: nyerj meg egy versenyt, amilyen gyorsan csak lehet, szerezd meg a sárga trikót vagy a legtöbb pontot a hegyi összetettben. Bármelyik képességre is specializálódsz, itt mindenkinek esélye van a győzelemre és a dicsőségre.

Éld át a teljes Tour de France élményt a valódi körverseny mind a 21 szakaszával, frissített kerékpáros képességekkel, valódi csapatokkal és szponzorokkal, továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával és új, verseny közbeni taktikai lehetőségekkel. Ha kedveled a kerékpársportot, akkor a Tour de France 2023 a te szezonodat is bearanyozza!