Crash Team Rumble Deluxe Edition


  • Megjelenés dátuma: 2023-06-20

  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 9 700 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Használt

Ára: 8 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Crash Team Rumble teljesen új irányba viszi a hőn szeretett Crash Bandicoot világot. A gyönyörű platformerek és a világsikert aratott versenyzős kiruccanás után most verekedésre és közelharcra adják a fejüket a népszerű karakterek. Ez a mellékszál egy 4v4 csapatalapú játék. A játékosok feladata, hogy változatos és veszélyekkel teli pályákon összecsapjanak, és elsőként gyűjtsenek össze elég Wumpa gyümölcsöt a győzelemhez.

Emelkedj fel kedvenc Crash hősöd bőrébe bújva, vagy játssz a sötét oldalon, és vedd át a Crash Bandicoot játékok gonosztevői egyikének irányítását. Minden szereplő egyedi képességekkel bír, amiket kihasználhatsz a harcokban. A csapatmunka is létfontosságú, a négyfős csapatoknak együtt kell működni, hogy legyőzzék az ellenfeleket, megvédjék a saját Wumpa raktárukat, és elfoglalják a pályák kulcsfontosságú pontjait, ami további bónuszokat jelent.

Megjelenés után ráadásul további tartalmak érkeznek a Crash Team Rumble világába: új hősök, játékmódok, térképek, jutalmak és sok más, amivel hosszú távon is megunhatatlanná válik ez a hó hangulatú, mókás küzdelem.

Csatlakozz te is Crash-hez és barátaihoz, vagy állj össze a gonosztevőkkel, és csapatoddal együtt irány a győzelem!