Call of Duty Modern Warfare 3  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 3 000 FtÁllapot: Új

Ára: 4 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a harmadik folytatása a Modern Warfare sorozatnak, ami napjaink konfliktusait mutatja be, és összességében a Call of Duty sorozat nyolcadik része.

Ez a harmadik rész közvetlen folytatása a Modern Warfare 2 – nek. A történések helyszínéül városi környezet szolgál. Készülj fel a lélegzetelállító, egzotikus helyszínekre, ahol majd harcolnod kell. A legérdekesebbek közülük: New York, Berlin, Párizs, London, Moszkva vagy éppen Prága. Az utcai harcokba a szûk sikátorokban bekapcsolódnak a tankok is az egyéb harci technikák mellett. Új játékelemként megjelent az épületek lerombolásának lehetõsége, mint a Battlefield sorozatban.

Több közismert, de mégis titkos egység katonájaként is harcolhatsz. Ezen kívül szabadúszóként is bekapcsolódhatsz a harcokba, mint az elõzõ rész hõsei, Price és Soap, akik azóta nemzetközileg körözött bûnözõként szerepelnek.

Ami az elmaradhatatlan multiplayer módot illeti, visszatér a Special Ops, ami elõször a Modern Warfare 2 – ben jelent meg.