Sony Playstation Portable (PSP) Street White


  • Kategória: PSP
  • Gyártó: Sony


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 15 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A PSP-E1000 sorozattal bárhová magával viheti kedvenc játékait és az egyéb szórakoztató tartalmat, anélkül, hogy jelentős költségekbe kellene vernie magát.
 

  • Remek játékélmény verhetetlen áron
  • Az összes létező PSP(R)-játék futtatására alkalmas
  • Zenehallgatásra, fényképek és videók nézegetésére és más adatok kezelésére egyaránt alkalmas

Remek hordozható játékeszköz, verhetetlen áron - ára igen kedvező, ugyanakkor ezek a készülékek semmilyen téren sem maradnak el drágább társaik mögött - ezen a készüléken is élvezheti kedvenc játékait, videóit, zeneszámait stb.

Valamennyi létező PSP(R)-játékot képes futtatni -  visszafelé kompatibilis a teljes PSP(R)-termékcsaláddal, ezért régi kedvenceit éppúgy élvezheti, mint az új játékokat.

Teljes körű szórakoztatás verhetetlen áron -  ára igen kedvező, ugyanakkor ezek a készülékek semmilyen téren sem maradnak el drágább társaik mögött - ezen a készüléken is élvezheti kedvenc játékait, videóit, zeneszámait stb.Így a zenei gyűjteménye mindig kéznél lehet - Vigye magával kedvenc zeneszámait egy Memory Stick Duo(TM) eszközön, és  készülékhez csatlakoztatva lejátszhatja azokat. Így soha többé nem kell nélkülöznie kedvenc dalait.

Többé sohasem kell nélkülöznie a betevő videóadagját - Vegye fel kedvenc videóit egy Sony Memory Stick Duo(TM) eszközre, így az eszközzel menet közben is lejátszhatja őket.

Vékony, stílusos megjelenés -  áramvonalas, szénfekete, matt megjelenéssel is elérhető.

Kicsi ár, nagy képernyő -   képernyője éppolyan nagy, mint a PSP(R)-3000 sorozaté. Csupán egy különbség van: az áruk.

Bővítse gyűjteményét új játékokkal - PC-hez csatlakoztatja, további játékokat, többek között PSP(R) Essentials és Minis alkalmazásokat, és számos más érdekes tartalmat tölthet fel rá.

PSP(R) Essentials - A legjobb játékok, kedvező áron - Csatlakoztassa a  készüléket a PSP(R) Essentials felülethez, és töltse le a legjobb játékokat - zsebpénzbarát áron.

Alacsony ár, nagyfokú kompatibilitás -  kompatibilis a legtöbb PSP(R)-perifériával. Szeretne játszani az EyePet játékkal ? Csatlakoztassa a PSP(R)-kamerát, és lásson hozzá a játékhoz.