Assassins Creed Black Flag Skull Edition


  • Kategória: Xbox One
  • Gyártó: Ubisoft


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 8 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Az Assassin's Creed IV: Black Flag szakít a nagysikerű játékszéria mögött álló Ubisoft bevett szokásával, így már idén ősszel megérkezik a negyedik számozott epizód a Templomosok és az Asszaszinok évezredekre visszanyúló titkos háborújából. A játék története ezúttal visszaugrik az időben, főhőse pedig a harmadik rész központi figurájának, Connornak a nagyapja, Edward Kenway lesz.

A játék fejlesztését végző Ubisoft Monteral a valaha készült legnagyobb bejárható területet készítette el az Assassin's Creed IV: Black Flagben. Kalandozásaink során elmerülhetünk a Karib-tenger szépségében, temérdek kisebb és nagyobb szigetet meglátogathatunk, sőt még búvárkodhatunk is. Hajónkat, a Jackdaw-t irányítva bárhova szabadon elutazhatunk, ahová csak akarunk, így ezúttal is teljes szabadságot élvezhetünk felfedezéseink során. Az Assassin's Creed IV: Black Flag megtartja a korábbi részek harcrendszerének jól bevált elemeit, ám nem egy újdonságot is felvonultat! A kalózos téma ráadásul egy raklapnyi új lehetőséget rejt magában, amik korábban soha nem voltak még jelen a szériában.

 

Sztori:

 

1715-öt írunk, a kalózok által uralt karib-tengeri szigeteken a korrupció, kapzsiság és kegyetlenség uralja a mindennapokat. Edward Kenway, egy fiatal, és kellően gátlástalan kalózkapitány emelkedik ki a törvényen kívüliek tömegéből, olyan legendás kalózok figyelmét, és tiszteletét elnyerve, mint Feketeszakáll vagy Calico Jack. A Britt Királyi Tengerészet közlegényéből kalózzá avanzsált Edward rendkívül heves és harcedzett kalózként hamar belesodródik az asszaszinok és a templomosok között dúló ősi harcba, ami könnyedén az egész kalózvilág létezését veszélybe sodorhatja, és romba döntheti azt.

 

Főbb játékelemek:

 

- A FÉKTELEN LÁZADÓ - Bújj Edward Kenway, egy karizmatikus, mégis brutális kalózkapitány bőrébe, akit az asszasszinok képeztek ki, és egyformán halálosan bánik, az Asszaszin rend hagyományos pengéjével, és a kalóz fegyverekkel.

- FEDEZD FÖL A JÁTÉK LEHETŐSÉGEKKEL TELI NYÍLT VILÁGÁT - Az eddigi legrészletesebb, és legváltozatosabb Assassin’s Creed világ tárul a szemed elé, Kingstontól Nassauig 50 különböző helyszínen élheted a kalózok mindennapjait. 

· VÁLJ A KARIB TENGER LEGRETTEGETTEBB KALÓZÁVÁ - Hajód nyomában járjon rettegés! Rabolj és fosztogass, hogy ez összes erőforrás rendelkezésedre álljon ahhoz, hogy az ellenséges hajókat sikeresen legyőzd.  A hajó fejlesztése, nélkülözhetetlen eleme Edward játékbeli fejlődésének.  Foglalj el hajókat,  toborozz tengerészeket, hogy bővüljön a csapatod, és legyetek részesei, egy hihetetlen kalandnak.

- ÉLD ÁT A KALÓZ FANTÁZIA MÖGÖTTI NYERS VALÓSÁGOT - Miközben felfedezed, és átéled azokat a fantasztikus eseményeket, amik a Kalózok Aranykoraként emlegetett időszakot meghatározták, olyan hírhedt és legendás gazfickók között találod magad, mint Feketeszakáll, Calico Jack vagy Benjamin Haringold.

- TÖBBJÁTÉKOS ÉLMÉNY – Harcolj vagy lépj szövetségre, a barátaiddal a többjátékos módban. Válassz a hihetetlenül sokszínű karakterek közül, és küzdjetek életre, halálra.