Disney Illusion Island


  • Megjelenés dátuma: 2023-07-28

  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 11 800 FtÁllapot: Használt

Ára: 12 500 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Csatlakozz Miki egérhez és barátaihoz a Disney Illusion Island játékban, szerezz meg három varázskönyvet, és fedezd fel a Monoth sziget rejtélyeit!

A Disney Illusion Island egy vadonatúj, lenyűgöző látványvilágú platformer, amelyben kézzel rajzolt és animált karakterek, a rajzfilmekhez hű szinkron és nagyzenekari dallamok várják a Disney rajongókat. Az egész kaland olyan, mintha egy igazi Miki egér rajzfilmet irányítanál!

Válaszd ki kedvenc szereplődet, és nyiss meg különleges képességeket, miközben beutazod a rejtelmek és illúziók szigetét. Az ügyességi szakaszok mellett logikai feladványok és epikus főellenségek is várnak. A cél, hogy megtalálj három misztikus könyvet, amik segítségével megmentheted a világot a katasztrófától.

Az illúziók szigetén megannyi élmény vár. Fuss, ússz, lendülj és ugrálj át a gyönyörű, változatos helyszíneken. Fedezz fel új, gazdag környezeteket, színes mellékszereplőket, és persze rejtett titkokat. Ráadásul mindezt megoszthatod másokkal is, hiszen a Disney Illusion Island 4 fős kooperatív játéklehetőséget is kínál. Együtt még erősebbek vagytok, különböző csapatképességekkel!