Resident Evil 6 Limited Steelbook Edition  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 6 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Resident Evil sorozat bemutatása: 


Kétségtelen, hogy a Resident Evil sorozat mindent elsöprő diadalát a remek időzítés hozta meg: Jókor volt, jó helyen, mivel zombis témájú horror játékok nem igazán akadtak az első rész megjelenésének idején. Talán egyetlen riválisa az Alone in the dark lehetett, de ott más koncepciójú volt a történet és az összkép is sokkal halványabb festett – valljuk be, nem volt benne semmi ijesztő.... nem úgy mint a Resident Evilben ami egy lendülettel új mûfajt is teremtett: a túlélő horrort. A Capcom fejlesztői teljes ráérzéssel találták ki a játék háttértörténetét, mivel az maga lett a siker kulcsa: Egy elszabadult vírus. T-virus, zombik!

A második résznél már kicsit más volt a helyzet. Első és leglényegesebb változás már a játék intrójában kiszúrható volt: menesztették a színészeket, helyettük CG animációval keltették életre a történetet. Kaptunk két új szereplőt is (Clairet és Leont) amiben az volt a jó, hogy máshogy alakult a sztori ha az egyikkel, illetve a másikkal játszottuk végig a játékot, sőt mindkettőnek volt B sztorivonala is!

A sikeres (számozott) részek után érezhető volt némi minőségi visszaesés (megjelent több mellékszálat feldolgozó rész is) ezért az aktuális igényeknek és trendeknek megfelelően 2004-ben megalkották nekünk a Resident Evil negyedik részét, ami teljesen új alapokra helyezte a történetet. A rajongóknak és a sorozat szerelmeseinek tetszett ez a váltás, így a siker hatására 2010-ben jött az ötödik, akciódúsabb epizód,mely megjelenése után már a játékosok hiányolni kezdték a gyökereket, a régi, klasszikus Resident Evil játékban megszokott stilisztikai és játékmeneti elemeket. A Capcom hallgatva a rajongók millióira úgy döntött a hatodik rész ismét visszahoz valamit az igazi Resident érzésből, ám nem fogja nélkülözni az innovatív, modern megoldásokat sem.

A sztori bemutatása:

Bár túl sok információt még nem lehet tudni a játékról, annyi már ismert, hogy a Resident Evil 6 története a második rész eseményei után játszódik - egészen pontosan tíz évvel a Raccoon Cityben történt vírusfertőzés után. A sztori több síkon fog kiteljesedni melyek egymással párhuzamosan játszódnak: Leon S Kennedy csinos társával, Helena Harperrel Amerikában próbál gátat szabni a vírusfertőzésnek, míg Chris Redfield a BSAA tagjaként Kínában szembesül a T vírus újbóli megjelenésével. A sorozat életében ez az első alkalom, hogy mindkét emblematikus figura szerephez jut egy részen belül, de a Capcom még egy teljesen új játszható karaktert is kínál nekünk (akinek kilétét ezidáig jótékony homály fedi), ami három különálló karrier módot jelent. A Resident Evil 6 elődjéhez hasonlatosan co-op móddal felvértezve érkezik, így ezúttal sem kell egyedül szembenéznünk a vérszomjas zombikkal és más csúfságokkal!