Ace Combat 7 Skies Unknown The Strangereal Edition (PS4)


  • Kategória: Figurák
  • Gyártó: BANDAI NAMCO


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 45 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Csapj bele az intenzív légi csatákba

Ne felejtsd el bekötni magad a világ egyik legfélelmetesebb harci gépének pilótafülkéjében, kavarogj a felhők fölött, próbálj ki hajmeresztő mutatványokat és vesd bele magad az idegtépő taktikázásba a légi csaták közben.

Az Ace Combat 7 játékban egy Ace bőrébe bújhatsz – egy igazi elit pilóta, aki a Föld legnyíltabb és legfélelmetesebb területét, az égboltot felügyeli.

Válassz a sokféle, autentikus modern és jövőbeli repülőgép közül, szereld fel őket a legújabb fejlesztésű szuperfegyverek egész arzenáljával, és hagyd, hogy a kibontakozó események egyre veszélyesebb légi összecsapásokhoz vezessenek.

A PlayStation VR technológiájának köszönhetően tényleg felmászhatsz a pilótafülkébe,

ráadásul a további exkluzív funkciók teljesen új szintre emelik a halált megvető bátorságot igénylő mutatványokat.

Éld át az élményt VR segítségével

Éld át úgy, ahogy még soha a frenetikus, magasban kivitelezett légi mutatványok lélegzetelállító adrenalinlöketét, és kösd be magad saját harci géped pilótafülkéjében a VR kalandban. 

A sorozat jellegzetes megjelenése és játékmenete vár, a hangártól az egekig: hagyd, hogy beszippantson a kaland most három, kifejezetten a PlayStation VR-re tervezett üzemmód segítségével. 

Vigyél végig egyéni harci küldetéseket, nézz szét a hangárban vagy nézd meg a halált megvető bátorságot igénylő légi bemutatókat, most mind a virtuális valóság páratlan erejével.

 

 

 

 

 

Térj vissza a Strangereal-univerzumba

 

 

 

 

Ismét nemzetek csapnak össze az Ace Combat univerzumában, ahol Erusia királysága háborút indít az Osean Föderáció ellen, és ezzel nemzetközi konfliktust robbant ki. 

Merülj el egy különleges, alternatív valóságban, amely ötvözi az igazi világ jelenlegi és közeljövőbeli katonai gépeit és a régóta futó sorozat érdekes eredettörténetét.

A legújabb technológiával készült katonai repülőgépek

Az Ace Combat 7 játék egyenesen a pilótafülkébe repít: játssz a világ legfejlettebb katonai repülőgépeivel, amelyeket hihetetlen részletességgel és valósághűen ábrázolunk.

A csomag tartalma:

• Ace Combat 7: Skies Unknown játékszoftver

• Season Pass (3 repülővel + 3 küldetés + Music Player Mód)

• Aces at War: A History 2019 artbook (művészeti album A4 méretben)

• Arsenal Bird modell (fém, 40 cm - 500g)

• Felvarrók

• Fém kitűző