Xbox Elite Wireless Controller Series 2


 • Kategória: Xbox One
 • Gyártó: Microsoft


 • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 60 000 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Használt

Ára: 45 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


 

 

Elite vezeték nélküli Xbox-kontroller, Series 2

Állítható feszességű karok I Rövidebb érzékeny ravaszzárak I Körülgumírozott markolat I Átalakított összetevők

 

A világ legspeciálisabban kifejlesztett kontrollerével úgy játszhatsz, mint a profik

 

Teljesítményre tervezve

 

A mai, a versenyszellemet a középpontban tartó játékosok céljainak jegyében tervezett, vadonatúj Xbox Elite vezeték nélküli kontroller Series 2 több mint 30 új módszert kínál a profi játékra. Javítsd célzási készségedet az új, állítható feszességű karokkal, tüzelj még gyorsabban a rövidebb, érzékeny ravaszzárakkal.

Számodra optimalizálva

Alakítsd a kontrollert a kívánt játékstílushoz az új, cserélhető karokkal és laposkar-alakzatokkal. Elmenthetsz 3 egyéni profilt és 1 alapértelmezett profilt a kontrolleren, majd útközben is válthatsz köztük a Profil gombbal. Használd a vezeték nélküli Xboxot, a Bluetooth-kapcsolatot vagy a csomagban található USB-C-kábelt is, hogy játszhass Xbox One konzolon és Windows 10 eszközökön.*

 

Több lehetőség a testreszabásra

Ismerd meg a testreszabások végtelen tárházát az Xbox Accessories alkalmazással. Használd ki az exkluzív konfigurációs lehetőségeket a gombok hozzárendelésétől a hangalapú utasítások (pl. „record that” – „rögzítsd” vagy „take a screenshot” (készíts képet)). Jelölj ki egy gombot, amely „Shift billentyűként” szolgál, hogy alternatív elemeket lehessen a többi gomb mindegyikénél.*

 

A hosszabb játékidőre tervezve

Maradj a játékban tovább az akár 40 órás üzemidejű tölthető akkumulátorral, valamint az olyan kívánt összetevőket. Töltsd fel a kontrollert a tokjában vagy azon kívül a mellékelt USB-C-kábellel és a töltődokkal.*

A doboz tartalma

 • Elite vezeték nélküli Xbox-kontroller, Series 2
 • Hordtáska
 • 6 karból álló készlet Normál (2), Klasszikus (2), Magas (1), Széles Torony (1)
 • 4 lapos karból álló készlet: Közepes (2), Mini (2)
 • 2 l-választóból álló készlet: Normál, Fazettás
 • Karbeállító eszköz
 • Töltődokk
 • USB-C-kábel

 

Specifikációk

Rendszerkövetelmények A használathoz Xbox One rendszer vagy Windows 7 vagy újabb operációs rendszert futtató számítógép szükséges. Windows 10: Bluetooth, a mellékelt USB-kábel vagy vezeték nélküli Xbox-adapter szükséges (külön vásárolható meg). Windows 7 vagy 8.1: a mellékelt USB-kábel szükséges; egyes funkciók nem támogatottak. Az illesztőprogramok az xbox.com/xboxone/PC-controller webhelyről tölthetők le.
Az Xbox Accessories alkalmazás követelményei Xbox One konzolon és Windows 10 rendszeren használható.
Hang 3,5 mm-es sztereó headset-csatlakozóval rendelkezik. Kompatibilis az Xbox One sztereó headset-adapterrel és minden más, a Microsoft által gyártott Xbox-kontrollertartozékkal.
Érintéses visszacsatolás Rezgő ravaszokkal és rezgőmotorokkal rendelkezik. A motorok vezérlése az alkalmazásban állítható be.
Tömeg 345g (+/- 15 g) a csatlakoztatott 4 lapos karral, a fazettás I-választóval és a normál hüvelykujjkarokkal együtt.
Kapcsolat Csatlakozz Xbox One konzolokhoz vezeték nélküli Xboxszal, illetve a mellékelt 9'-es USB-C-kábellel. Csatlakozz vezeték nélkül vagy a mellékelt 9'-es USB-C-kábellel a Windows 10-es számítógépekhez és táblagépekhez. Csatlakozz a Windows 7-es vagy 8.1-es PC-khez a mellékelt 9'-es USB-C-kábellel; egyes funkciók nem támogatottak.
Hüvelykujjkarok vezérlése Használd a mellékelt hüvelykujjkar-beállító eszközt a hüvelykujjkarok feszességének manuális módosításához, ahol három különböző feszességbeállítás közül választhatsz. Állítsd be a hüvelykujjkarok érzékenységi görbéjét az Xbox Accessories alkalmazásban, vagy cseréld fel a hüvelykujjkarok működését a jobb és bal karok között.
Elemek Beépített tölthető akkumulátor töltésenként akár 40 órás üzemidővel. Az akkumulátoros üzemidő a használat jellegétől függően változhat.
Hozzárendelhető gombok A, B, X és Y; I-választó fel, le, balra és jobbra; bal és jobb ütközők; bal és jobb ravasz; bal és jobb karok lenyomása; 4 lapos kar.