Evolve


  • Kategória: Xbox One
  • Gyártó: 2K Games


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 3 000 Ft



Állapot: Használt

Ára: 2 000 Ft



Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Turtle Rock Studios kreatív csapatának egyszer már sikerült megreformálnia a többjátékos módra kiélezett akciójátékok műfaját, amikor letették a Left 4 Dead-soroztat alapjait. A stúdió azonban most ismét arra készül, hogy új színt és életet hozzon a stílusba: Evolve című alkotásukkal ugyanis újra utat mutatnak a játékiparban!

Az Evolve betöltésével egy az Alien-sorozatéhoz hasonló, de annál sokkal horrorisztikusabb és félelmetesebb világot ismerhetünk meg a Shear bolygóra látogatva, ahol nemcsak a természet veszélyei, hanem szörnyűséges fenevadak is leselkednek ránk. A játék érdekessége: felkínálja számunkra a döntés lehetőségét, hogy a vadászok vagy a zsákmány oldaláról kívánjuk-e átélni az ütközeteket – a rendkívül érdekes, a földi normákhoz mérten egészen hihetetlen képződményekkel felszerelt csatatereken ugyanis vagy a négy vadász, vagy az egyetlen szörnyeteg szerepét tölthetjük be.

Az adrenalintól fűtött meccsek tehát 4v1 felállásban zajlanak, és bármelyik oldalt is választjuk, más és más játékélmény vár majd ránk az Evolve betöltésével. Ha ugyanis a vadászok mellett voksolnánk, akkor a szoros együttműködés kerül a középpontba, amennyiben viszont egymagunkban szeretnénk lenni egy óriási szörnyeteget irányítva, akkor erőnkre és különleges képességeinkre, így a meglepetés erejére hagyatkozva kell megmérkőznünk a négy vadásszal. Mindegyik oldalon erőteljes fegyverek és képességek egész tárháza vár majd ránk, amelyek kiegyensúlyozott játékmenetet garantálnak. Ennek köszönhetően az embereket irányítva választhatunk a Trapper, a Support, az Assault és a Medic kasztok közül, míg a szörnyeteg oldalán csak az állatias ösztönök, illetve sajátos érzékszerveink segíthetnek abban, hogy bebizonyíthassuk dominanciánkat!