LEGO City Rendőrségi helikopteres üldözés (60243)  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 7 700 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A karakterjáték iránti szenvedélyes gyermekek imádni fogják ezt a LEGO® City Chase-t egy rendőrségi helikopterrel, amely tartalmaz egy rendőrségi helikoptert funkcionális mágneses lánccal.

  • A kis ügyvédek csatlakozhatnak Sam Grizzledhez, a LEGO City televíziós sorozat hőséhez, missziójának célja, hogy megvédje a várost a bűncselekményt elfoglaló kígyó Rattlertől. És a menekülő kisteherautóval, motorkerékpárral és rendőrségi quaddal készen áll a jelenet akciódús kalandokra!
  • A LEGO City kit része az építési utasítások. Vagy keresse fel az internetet, és töltse le az utasításokat, amely a LEGO Life része az okostelefonokhoz és táblagépekhez. Ez az interaktív építkezési útmutató nagyszerű zoom- és forgásszerszámokkal gyorsan az ígéretes LEGO játék-építőket iparmesterré változtatja!
  • Reális karakterkalandok A LEGO városi rendőrség izgalmas játék- és épületélményt kínál modellekkel és karakterekkel, amelyek szórakoztatóan és ötletesen ábrázolják a valódi városi életet.
  • A Sam Grizzled helikopterének magassága több mint 11 cm, hossza 30 cm és szélessége 26 cm. A Snake Rattler menekülő kisteherautójának magassága több mint 5 cm, hossza 10 cm és szélessége 5 cm.
  • A gyerekek kombinálhatják a készletben szereplő karaktereket és autókat más eredeti LEGO® készletekkel, hogy elkészítsék saját egyedi alkotásaikat játékra vagy megjelenítésre.
  • A LEGO® City készletek megfelelnek az iparág legmagasabb színvonalának, ismételten lehetőséget biztosítva ezeknek a szórakoztató játékoknak a könnyű szétszerelésére és újracsomagolására.