Titanfall (Xbox Live Gold szükséges!)


  • Kategória: Xbox 360
  • Gyártó: Electronic Arts


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 6 000 FtÁllapot: Használt

Ára: 3 000 FtÁllapot: Tok nélküli

Ára: 1 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Titanfall már a történetével is igyekszik felhívni magára a figyelmet! A cselekmény szerint az emberiség rádöbbent arra, hogy háborúkat nem csak emberéletek millióinak kioltásával lehet vívni, hanem hatalmas, páncélozott és robotizált lépegetők hadrendbe állításával is, amelyeknek köszönhetően a veszteség minimális. Az első Titán névre keresztelt harci szerkezetek megépítését követően természetesen azonnal meg is indulnak a futurisztikus háborúk, amelyekben a játéknak köszönhetően mi is részt vehetünk.

A Call of Duty- és a Battlefield-sorozatok intenzív összecsapásait a fenti koncepcióval ötvöző Titanfallban természetesen csak rajtunk áll majd, hogy egyszerű katonaként, netán egy félelmetes mech pilótafülkéjébe zárva harcolunk-e meg az ellenféllel, a cél azonban minden esetben ugyanaz lesz: győzelmet aratni a sci-fi műveket is megszégyenítő monumentális ütközetekben.

A Titanfall valódi vonzereje a multiplayer során mutatkozik meg, köszönhetően a valódi közösségi élményeknek, az igazi csapatmunkát igénylő játékmenetnek, a változatos pályáknak, valamint a különböző játékmódoknak, amit egy minden platformon kiemelkedő grafika tetéz.