Skylanders Trap Team Two Ways to Play Starter Pack  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 6 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A Skylanders egy olyan különleges játék, ahol a figurák életre kelnek!

A Skylanders egy videojáték és figurák együttese: a szoftver biztosítja a helyet, Sky Lands fantasztikus világát, míg a figurák a játékban irányítható karakterekként jelennek meg a képernyőn! - Minden egyes figura egyedi kialakítással bír, a felhozatal pedig rendkívül színes: sárkányok, elfek, harcosok, mágusok, óriások és apróságok, akik között bárki könnyen megtalálhatja a kedvencét (sőt, gyakran többet is).

A karakterek mindegyike egyedi képességekkel bír és a figura mellé gyűjthető kártya is jár, rajta az alapvető információkkal a karakterről. Ilyen például típus, ami nyolcféle lehet: föld, víz, levegő, tűz, élő, élőhalott, mágikus vagy tech. A játék elindítása után a figurákat a beolvasóplatform segítségével lehet aktiválni, akik egyből meg is jelennek a játékban.

Skylanders Trap Team PS4 Starter Pack

A Skylanders Trap Team egy még izgalmasabb kiadása a Skylanders sorozatnak. Ez a széria csapdákat ad hozzá a játékhoz, amelyek segítségével az ellenséget elkaphatod és átállíthatod a te oldaladra.

A csapdázáshoz új platform és kiegészítők készültek. Az egyik az innovatív új Traptanium (Csapdaportál) beolvasóplatform, a másik kiegészítő elem a Traptanium (csapda) kristályok.

Az indulócsomag tartalma: 1 db PlayStation 4 videojáték, 1 db Traptanium Portal beolvasóplatform, 2 db Skylanders figura, 2 db csapdakristály, 1 db karaktergyűjtő, 2 db matricás titkos kódlap és 2 db képesség-játékkártya.

A csomag PS4 konzolt és controllert nem tartalmaz!

További jellemzők:

A Skylanders Spyro‘s Adventures, a Skylanders Giants és a Skylanders SWAP Force minden játékfigurája működik a Skylanders Trap Team-ben is.

A Skylanders játék minden konzolra elérhető, egy figura birtokában pedig bármikor bármelyik verzióba beugorhatunk. A Skylanders ilyen szempontból nincs géphez kötve: az adott karakterrel elért szintek és más információk mind a figurában tárolódnak.Többé nem akadály, ha a barátoknál más konzol lenne a lakásban, a lényeg úgyis figurákon múlik!

Maga a videojáték, amiben játszhatunk egy mesés világ, tele ellenfelekkel és csodás helyekkel. A Skylanders világa nagy, tele küldetésekkel, kihívásokkal és sok-sok tennivalóval. Akár egyedül, akár többen játszunk, a játékmenet élvezetes és szórakoztató!

A játék stílusát tekintve egy olyan akciójáték, ami RPG elemeket is tartalmaz. Ez leginkább az eltérő képességekben és a szintlépésben mutatkozik meg, de a felfedezés élménye is ide köthető. Minden pálya egyedi felépítéssel bír, a fő küldetés mellett pedig érdemes bejárni az egész helyet. Elsőre nem fogsz minden titkot és jutalmat megtalálni, a későbbiekben elérhető Heroic Challenge-ek teljesítése pedig még a dörzsöltebb játékosok számára is kihívás lesz!

A Skylanders beolvasóplatformja gyors és interaktív. Be akarunk csatlakozni egy új karakterrel a játékba? Elég a másik mellé állítani a karaktert és pár pillanat múlva már bent is vagyunk. Egy másik karakterre akarunk váltani? Semmi gond: a figura leemelésével a karakterünk eltűnik, egy másik figura felrakásával pedig az automatikusan bekerül új szereplőként a játékba.

Az indulócsomagokon túl a játékhoz bármikor vásárolhatók új figurák is, a csomagoláson pedig mindig fel vannak tüntetve a legfontosabb információk, mint a széria, a figura típusa, kompatibilitása és egyéb jellemzője, mint a cserélhetőség, vagy hogy világítós-e.

A szettek között vannak olyanok, amelyek csak egy figurát tartalmaznak, de mellette új tartalmat adnak hozzá a játékhoz, például új helyszínt extra küldetésekkel és felfedezni valóval.