Thrustmaster Ferrari Racing Wheel Red Legend Edition  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 20 000 FtÁllapot: Új

Ára: 28 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A hivatalos Ferrari licenc alatt gyártott Thrustmaster Racing Wheel Red Legend Edition méltó a legendás autógyártó által képviselt értékekhez. A realisztikus ellenállást biztosító kormánykerék, a versenyautókat mintázó váltófülek és a láb elcsúszását megakadályozó pedálszett új élményt nyújt a virtuális versenypályákon!

A vezetés élménye — A kormánykerék különleges mintázatú gumiborításának hála nem csúszkál el a legvadabb küzdelmek során sem, a pedálok pedig átállíthatóak a számodra kényelmes szögbe. A fékpedál progresszív ellenállást nyújt, a versenyautókat idéző váltófülekkel pedig villámgyorsan kapcsolgathatsz a sebességfokozatok között.

Stabilitás a pályán — A Thrustmaster “Bungee Cord” mechanizmusának hála a kormány középre igazítja magát, kanyarokban pedig megfelelő ellenállást biztosít.

PS3 funkciógombok — A DualShock kontrollereket idéző digitális iránygomboknak, valamint a 11 darab programozható akciógombnak hála a menük közti navigáció még simább lesz. Emellett a PlayStation 3 Select, Start és Home gombja mind-mind megtalálható a kormányon.

Sziklaszilárd rögzítőrendszer — A széles rögzítőelemek ideális stabilitást nyújtanak életed legkeményebb versenyei alatt is, szinte bármilyen asztalon és bútorlapon.