Wolfenstein The New Order (csak német)


  • Kategória: Xbox 360
  • Gyártó: Bethesda Softworks


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 4 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


második világháború véget ért, méghozzá - a történelemórákon megismertekkel ellentétben - Németország fölényes győzelmével. A náci ideológia szépen lassan bekebelezi az egész világot, és új rend van kialakulóban; a Wolfenstein egy olyan jövőképet vetít elénk, melyben senki nem érezheti magát biztonságban...

A Wolfenstein: The New Order-ben a felkelők oldaláról ismerhetjük meg a náci birodalom sötét mindennapjait, miközben igyekszünk minden lehetséges módon keresztbetenni a hazánkat megszálló tiszteknek és vezetőknek. Rajtaütések, puccsok, merényletek - hát ilyen egy átlagos nap William Blazkowicz, a játék főhőse életében.

A sorozat első next-gen epizódjában minden eddiginél látványosabb egyjátékos kampány vár rád, melynek során a nácik ellen fordíthatod saját - meglehetősen futurisztikus - fegyvereiket. Hatalmas mech-eket irányíthatsz, lézerfegyverekkel döntheted romba épületeiket, és energiapajzsokkal erősítheted meg védelmedet - csak aztán vigyázz, nehogy Te húzd a rövidebbet a háborúban!