Assassins Creed Odyssey Omega Edition


  • Kategória: Xbox One
  • Gyártó: Ubisoft


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 8 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Az Xbox One Assassins Creed Odyssey Omega Edition egy nagyszerű akció-kaland játék, amelyet az Ubisoft fejlesztett ki és adott ki. A játék egy nagy területen játszódik, amely Görögországot idézi meg, és a játékosnak lehetősége van felfedezni a világot, harcolni, és rejtélyeket megoldani.

Az Omega Edition tartalmazza a játék alapvető verzióját, valamint néhány extra tartalmat is. Az Omega Edition tartalmazza a játék első két bővítését, a Legacy of the First Blade és a The Fate of Atlantis bővítéseket. A játékot egy exkluzív Omega-személyre szabott csomag is kíséri, amely tartalmaz néhány exkluzív fegyvert, páncélt és lófelszerelést.

Az Assassins Creed Odyssey játékban a játékos megtestesíti az Alexios vagy a Kassandra nevű karaktert, akik az ősi Görögországban élnek. A játékosoknak rengeteg szabadságuk van, hogy felfedezzék a játék világát, és megismerjék a történetet. A játék egyedülálló jellemzői közé tartozik a lehetőség, hogy a játékosok döntéseikkel befolyásolják a játék kimenetelét, és hogy a játékban egy teljes RPG-rendszer található.

Az Assassins Creed Odyssey Omega Edition egy fantasztikus játék azoknak, akik szeretnek felfedezni, harcolni, és rejtélyeket megoldani egy nyílt világban. A játék rengeteg tartalmat kínál, és az Omega Edition extra tartalmai tovább bővítik a játékélményt.