Knack  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 4 500 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Használt

Ára: 4 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A mindig is minőségi, szórakoztató játékairól híres Sony Computer Entertainment Japan (SCEJ) a PlayStation 4 megjelenésére egy igen érdekes, az egész család számára fogyasztható játékkal készül. A Knack nem az erőszakra vagy a brutalitásra támaszkodik, cserébe ötletes, és az első perctől kezdve szórakoztató!

A Knack története igen egyszerű: a játék főszereplője felismeri, hogy olyan képességhez jutott hozzá (egy különös varázstárgy segítségével), amivel saját testét különféle anyagokkal (fémek, víz, jég, stb.) tudja szinte teljesen szabadon "bővíteni". Ezt a képességet aztán nem csak védekezésre, de a távolságok áthidalására, nagyobb ugrások végrehajtására, vagy épp támadásra is felhasználhatod majd. A játékban igen változatos feladatok várnak majd rád, hiszen a Knack nem egyetlen műfajban indul, hanem egyaránt tartalmaz verekedős játékokra, akciójátékokra, vagy épp ugrándozós, mászkálós játékokra emlékeztető elemeket. A változatosságra tehát semmiképp nem lesz panasz - ahogy a grafikára sem, hiszen az aranyos külső mögött egy igen jól összerakott fizikai motor, és néhol kifejezetten meglepő effektparádé lapul.

A Knack egyjátékos módja mellett a kihagyhatatlan co-op is szerepel az opciók között, a korhatárra való tekintet nélküliség miatt pedig ezzel a játékkal tutira jól jársz, ha egy családi szórakozásra vágysz a PS4 konzolodon!